«Γιατι ο θεος μας εδωσε τους χειροτερους πολιτικους» (Καλογερος)

Θα πληρώσουν οι Τούρκοι και εκείνοι που τους υποκινούν για τα εγκλήματά τους

Παρασκευή, 31 Μάρτιος 2017 21:03 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ

«72 χρόνια μετά το θάνατο του Κυρίου βίωσαν οι Εβραίοι αυτο που τους είχε ανακοινώσει και ήταν η καταστροφή της Ιερουσαλήμ από τους Ρωμαίους ... Πλήρωσαν τη σταύρωση του Χριστού και τους διωγμούς των Χριστιανών ... Έτσι θα πληρώσουν σήμερα οι Τούρκοι για τα εγκλήματα εναντίον των Ελλήνων και των χριστιανών εν γένει που έχουν προκαλέσει ... Έτσι θα πληρώσουν εκείνοι που τους υποκινούν και τους υποστηρίζουν ... Θα πληρώσουν για την Αγία Σοφια που λειτουργεί πλέον σαν τζαμί ...
Θα τιμωρηθούμε και εμείς όμως που ανεχόμαστε να «ερωτοτροπούν» με την Ορθοδοξία και να την «ατιμάζουν» (οικουμενιστές)»
..... Γιατί μας κυβερνούν τόσο κακοί πολιτικοί;
«Γιατί ο θεός δεν βρήκε χειρότερους». Μας άφησε άφωνους αυτο και ρωτήσαμε πάλι τι εννοούσε...
«Ο θεός σας δίνει άρχοντες σύμφωνα με τις καρδιές σας, λέει ο Απόστολος Παύλος ... αν είστε ανάξιοι, ανάξιους κυβερνήτες σας παραχωρεί ... αν όμως είστε συνετοί, συνετούς άρχοντες θα σας δώσει ...».
Γέροντα πόσο ακόμα θα περιμένουμε;
«Όσο δεν προσεύχεστε τόσο θα μακραίνει η αναμονή ... τόσο θα μειώνεται η ελπίδα και η υπομονή γιατί με αυτούς τους φόρους και τα χαράτσια δεν θα τα καταφέρουμε... Ήμουν βαριά άρρωστος, ακόμα βεβαία δεν έχω συνέλθει, αλλά ζητούσα συνεχώς από τον Χριστό να με αφήσει να ζήσω μέχρι την πρώτη λειτουργία στην Αγία Σοφια, εκεί που σήμερα ακούστηκαν πάλι Ισλαμικοί ψαλμοί ...
Φαίνεται ότι ο θεός δεν θέλει να με πάρει από τώρα, επιτρέπει όμως να στεναχωριέμαι για την κατάντια του ναού και τον παραμελισμό της Ορθοδοξίας από τους ιεράρχες ... Να μη ζήσω άλλο αν είναι να λειτουργεί η Αγία Σοφια σαν τζαμί και να συνευρίσκονται οι ορθόδοξοι ιεράρχες με τους παπικούς ... Δεν μπορώ να τα βλέπω αυτά ...Δεν μπορώ και δεν ξέρω αν θα αντέξω ακόμα να βλέπω τον λαό αδιάφορο... Κάποιος μου είπε εχθές: «Δεν με ενθουσιάζει πια ούτε και το θαύμα... Πάγωσα και δε με νοιάζει ακόμα και νεκρός να αναστηθεί ...».
Ο άνθρωπος έχασε πλέον τον προσανατολισμό, την ταυτότητα του, το δρόμο προς τον Ιησού και δεν ψάχνει, ούτε αγωνίζεται ... Αφέθηκε στη μοίρα του και δύσκολα θα επιστρέψει σε δρόμους ορθόδοξους...»
Γέροντα όλοι σχεδόν οι Έλληνες έτσι αισθάνονται ...
«Όχι όλοι, υπάρχουν κάποιοι για τους οποίους ο Χριστός έχει ελπίδες ... Είναι η μαγιά και λόγω αυτής θα πραγματοποιηθεί το θείο σχέδιο ...
Είναι εκείνοι οι λίγοι, αλλά τόσο όμορφοι πνευματικά και τόσο λαμπεροί που πολύ θα ήθελα εκεί στην Αγία Σοφια να στέκομαι δίπλα τους και να συμμετέχω στη πρώτη μεγάλη γιορτή της ορθοδοξίας ...».
Τους ξέρεις γέροντα;
«Όχι όλους, γιατί είναι πολλοί ...κάποιους τους έχω συναντήσει, θα συναντήσω και άλλους ακόμα...
αν ο καλός θεός με αφήσει να ζήσω δύο ακόμα χρόνια, όλα θα τα προλάβω...
Να δω και εκείνα τα χαστουκάκια του ΠΡΟΦΗΤΕΥΟΜΕΝΟΥ στους μεγάλους σημερινούς ηγέτες της γης και τι στον κόσμο...Τέτοια ικανοποίηση δεν έχω πάρει μέχρι τώρα στη ζωή μου».
Καλά Γερόντα θα τους κτυπήσει;
«Λίγα λέτε, εδώ θα εξημερώσει τους Ρώσους που πρώτοι σφραγίστηκαν, θα στείλει τους Αμερικανούς στην εξαΰλωση για να μη μολυνθεί το Αιγαίο και θα γκρεμίσει την παπική εκκλησία μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου ...»
Η Ελλάδα Γέροντα;
«Η Ελλάδα παιδί μου θα επιβάλλει με αυτούς τους πνευματικούς στρατιώτες το μήνυμα του Χριστού σε όλο τον πλανήτη ... Αυτοί θα είναι οι νέοι απόστολοι της ελληνορθοδοξίας...»
Θα έχουν δύναμη;
«Αν η σκιά του Απόστολου Πέτρου θεράπευε τους αρρώστους, πολλαπλασιάστε επι δέκα και θα καταλάβετε ... Η χάρη τους δεν θα περιορίζεται στο να εκβάλουν δαιμόνια και να θεραπεύουν ...
Ο λόγος του θεού θα γίνει και λόγος αναδόμησης της φύσης, αλλά γι αυτά θαμιλήσουμε πολύ αργότερα, ίσως και μετά από έναν χρόνο ...».
Πότε θα γίνει ο «γενικός πόλεμος»
«Ξαφνικά, και αφού θα γίνει ξαφνικά κανείς δεν γνωρίζει πότε... Τα σημάδια μας δείχνουν ότι θα φάμε λίγο χρόνο ακόμα, αν όμως κάναμε όλοι μαζί προσευχή για μια εβδομάδα, ο κάλος μας θεός θα έληγε το κακό τόσο σύντομα και ανώδυνα που κανένας δεν θα εβλάπτετο ... Δυστυχώς θέλουμε προπόνηση, διάθεση και πίστη ... Ας ελπίσουμε στο στωμεν καλως να συνέλθουμε για να έχουμε προστασία από τα ΡΙΧΤΕΡ γιατί αλλιώς....».

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΘΡΑ
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος