Πανελλήνια η «συγκίνηση» για τους 3 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

με αφορμή την έλευση του Αγίου Φωτός

Τετάρτη, 12 Απρίλιος 2017 20:33 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Τώρα τελευταία εμφανίζονται σαν μανιτάρια οι πολέμιοι της Ορθοδοξίας, ή αλλιώς οι πρόδρομοι του αντίχριστου, και όσο πλησιάζει το Άγιον Πάσχα ανησυχούν πιο πολύ και χάνουν τον ύπνο τους. Θα ήθελα να προτείνω να μετακομίσουν σε άλλη χώρα που δεν έχει τόσο μεγάλες γιορτές για την Ορθοδοξία και τον Χριστό όπως η Ελλάδα… για να βρουν τον εαυτό τους και να ησυχάσουν….
Ξαφνική συγχορδία από 3 Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Όλοι τους «όλως τυχαία» ενθυμούνται το Άγιο Φως. Όλοι τους είναι κατά των περιττών εξόδων, κατά της… κρατικής σπατάλης και βεβαίως υπέρ του… δοκιμαζόμενου Ελληνικού λαού!!!
Λέγει πρώτος εξ αυτών, ο κ. Γεράσιμος Μπαλαούρας, ο γνωστός ανά το πανελλήνιο βουλευτής για την 13η σύνταξη που έλαβε: «Είναι απαράδεκτο ότι ενισχύουμε ένα κατάλοιπο της παγανιστικής περιόδου (τη μεταφορά του Αγίου Φωτός από τα Ιεροσόλυμα) και το ενισχύουμε με το κράτος, όπου το κράτος πρέπει να είναι ανεξίθρησκο. Και το δεύτερο είναι ότι υπάρχει ένα κόστος κατά τη γνώμη μου σημαντικό…».
Αναφέρει ο δεύτερος Αριστερός Βουλευτής, κ. Καραγιαννίδης, ναι!, αυτός που είπε ότι απεχθάνεται τους πολύτεκνους και που τους έχει γραμμένους στα παλαιά του υποδήματα: «Έρχεται ένα αντικείμενο, η φωτιά, το Άγιο Φως. Αυτό δεν συμβαίνει σε ένα πολιτισμένο κράτος» .
Δηλώνει επιπροσθέτως και ο έτερος 3ος βουλευτής, ναι!, και αυτός του ΣΥΡΙΖΑ, και φυσικά 100% αντιμνημονιακός…!!!!, κ. Κώστας Μπάρκας: «Αν θέλετε την άποψή μου το να μεταφέρεται με τιμές αρχηγού κράτους (το Άγιο Φως) είναι υπερβολικό».
Ε!, τώρα πια δεν πρέπει να έχουμε κανένα παράπονο! Μόλις τώρα καταφέραμε, μετά βασάνων και κόπων, να εξοικονομήσουμε… 20.000 ευρώ για τη μεταφορά του Αγίου Φωτός!!! Έχουμε πια τρεις «διακεκριμένους» αντιπροσώπους στο Κοινοβούλιό μας, που… «υπερασπίζονται» και μάλιστα με θεϊκή θέρμη, τη δημόσια περιουσία μας!!! Μας αφήνουν έκπληκτους…!!!
Όλοι τους δε, μας θυμίζουν και διαμαρτύρονται, εντόνως, γιατί ίσως δεν έχουμε λένε ανεξίθρησκο κράτος… Άρα θέλουν ή ίσως μας προετοιμάζουν για τις επερχόμενες Συνταγματικές αλλαγές και τον μελλοντικό διαχωρισμό εκκλησίας και κράτους;
Επίσης, κάνοντας κάποιοι μια δημόσια πολιτική δήλωση, τύπου δωρεάν αυτο-διαφήμισης, πετυχαίνουν να γίνουν γνωστοί στο Πανελλήνιο. Έστω και διαμέσου μιας αρνητικής δήλωσης. Εάν είσαι λχ. διεθνώς άγνωστος, εάν τα «βάλεις» με το «κατεστημένο», που σχετίζεται με την παράδοση της μεταφοράς του Αγίου Φωτός, σίγουρα θα σε «παίξουν» αβέρτα τα ΜΜΕ, και μάλιστα 1ο θέμα. Εκτός βεβαίως και εάν εκτελείς άγνωστες εντολές, από τελείως άγνωστα κέντρα… που τόσο! αγαπούν την Ελλάδα μας όσο και την Ορθοδοξία.!
Βλέπετε, στην πρώτη (ελπίζουμε τελευταία) φορά Αριστερά, έχουμε και τις ατέλειωτες εκπλήξεις μας. Για πολλοστή φορά, η νοοτροπία των ανθρώπων που βρίσκονται στην κυβέρνηση, μας αποδεικνύει περίτρανα ότι δεν έχουν καμία σχέση με τους ένδοξους προγόνους μας, αυτούς τους αγνούς και λαμπρούς προπάτορές μας, που πολέμησαν και σκοτώθηκαν για την Πίστη και την Πατρίδα. Ίσως για αυτό θέλουν να αλλάξουν και την Ιστορία, διότι αν δεν την αγνοούσαν, θα την σεβόντουσαν….
Το να πάμε ταξίδι για να δούμε την οικογένεια των αρχηγών της Νέας Τάξης, λχ στη Γαλλία, με το πρωθυπουργικό αεροπλάνο, με άγνωστο κατάλογο επιβατών, για… δήθεν επενδύσεις, δεν μας ενοχλεί, γιατί αυτοί που μας φιλοξένησαν (η περιβόητη οικογένεια Ρόθστσιλντ) αγαπούν απεριόριστα τόσο την Ελλάδα όσο και τον Ορθόδοξο Ελληνικό λαό..!!!! Συγκίνηση… (Ανάργυρος: Και δεν είναι μόνο αυτό το ταξίδι, αλλά εκατοντάδες ταξίδια με εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ σπατάλη σε βάρος του λαού, γίνονται κάθε λίγο και λιγάκι από κρατικούς αξιωματούχους)
Και ερωτώ: Που είναι οι 3 κύριοι να παλέψουν για το αφορολόγητο (5.500 ευρώ) και για τις άθλιες συντάξεις, που θα ξεκινάνε πια κοντά στα 200 ευρώ; Εδώ χάσανε την μιλιά τους; Ή δεν έχουν εντολές να μιλήσουν για το θέμα; Ή μάλλον έχουν εντολές να παλέψουν να περάσουν τα μέτρα…
Είναι πια η στιγμή κ. βουλευτές να μας φορολογήσετε και τις λαμπάδες..!!!! Κάντε το, προχωρήστε….!!! Γιατί όχι και τις καμπάνες;
Ή μήπως έχετε κατά νου σας τους αδελφούς μουσουλμάνους, που ενοχλούνται και βασανίζονται τόσο από τις εικόνες των Αγίων μας όσο και από τους ήχους τις καμπάνας;
Δεν είδατε, τέλος, τα μικρο-έξοδα του υπουργού Παιδείας, κ. Γαβρόγλου (Ανάργυρος: Να τον χαίρεστε Αρχιεπίσκοπε Ιερώνυμε τον Γαβρόβλου που κόψατε το πρώτο κομμάτι της βασιλόπιτας για αυτόν και όχι για το Χριστό και την Παναγία [απ’ ό,τι διάβασα]) ο οποίος παρέστη στο άναμμα των 5 κεριών της Χάνουκα (ιουδαϊκή εορτή αντίστοιχη των Χριστιανικών Φώτων); Την πιο ανθελληνική ημέρα εορτής, αφού οι Ιουδαίοι γιορτάζουν κυρίως μια ήττα των Ελλήνων…
Ας ελπίσουμε σε μια ξεχωριστή μέρα για τους Έλληνες, για την Ελλάδα, για την Ορθοδοξία, και ας βοηθήσεις Θεέ μου να απαλλαγούμε από την χολέρα που έχει μπει στα σπίτια μας….
Καλό Πάσχα. Tο Άγιο Φως να μας φωτίσει! Όλους! ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ! ΝΑΙ! ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ….!!!
Καλή επΑΝΑΣΤΑΣΗ!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΘΡΑ
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος