Θα τα πούμε συντόμως κ. Φικρί Ισικ, Τούρκε υπουργέ Άμυνας

Τετάρτη, 26 Απρίλιος 2017 21:12 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Και για να τελειώνουμε μια και καλή, βάλτε καλά στο μυαλουδάκι σας το χιλιοτρυπημένο, ότι τόσο οι πολιτικοί μας, όσο και η πολιτική που ακολουθούν μπορεί να μπάζουν νερά, αλλά εμείς οι πολίτες αυτής της ένδοξης και περήφανης χώρας που ονομάζεται Ελλάδα έχουμε το γνώθι σαυτόν.
ΤΙΠΟΤΕ δεν σας ανήκει, ακόμα και η αχανής περιοχή όπου κατοικείτε μας ανήκει, φροντοφωνάζει και μοσχοβολά Ελλάδα. Δες τα τοπωνύμια των περιοχών αυτών πως λεγόντουσαν πριν της βάρβαρης και μιαρής κατακτήσεως σας; Σου θυμίζουν τίποτε οι περιοχές Λυδία, Κιλικία, Καππαδοκία, Βιθυνία, Φρυγία, Πόντος Ιωνία, Καρία, Πισιδία, Παμφυλία, Ανατολική Θράκη, Παφλαγονία, Γαλατία, Μικρασιατική Αρμενία, Λυκαονία Καρία και άλλες πολλές ακόμα; Απ όπου κι αν περάσατε απ΄ όπου κι αν πατήσατε το πόδι σας Μογγόλοι καταστροφή, βρωμιά και δυσωδία αφήσατε πίσω σας. Καμμένη γη και ρημαγμένη.
Κι ενώ στην αρχή αυτό γινόταν από δική σας αδυναμία να «προφέρεται » τα ονόματα αυτά όπως ήταν, στη συνέχεια έγινε σκοπίμως, ώστε να «χαθούν» οι αναμνήσεις και οι εθνικές ταυτότητες των γηγενών κατοίκων και όλοι να εκτουρκιστούν. ’Όμως ένα να ξέρετε σ΄αυτές τις περιοχές ζουν εκατομμύρια κρυφοχριστιανοί Έλληνες και ξέρεις κάτι κύριε Φικρί Ισίκ περιμένουν εκείνη την ημέρα, εκείνη την σπίθα που θα ανάψει το φιτίλι και θα γίνει το μπαμ.
Οι αυθεντικοί Τούρκοι είστε ελάχιστοι κ. Φικρί καθώς στα παράλια της Μικράς Ασίας, στην κατεχόμενη Θράκη και στον Πόντο, η πλειοψηφία είναι ελληνογενείς. Δείτε τα χαρακτηριστικά τους δεν σας μοιάζουν, η καταγωγή σας έλκεται απ΄ τα βάθη της Κινέζικης επικράτειας.
Στους δύσκολους καιρούς κύριε Φικρί, η μνήμη σε κρατάει ζωντανό και σου δίνει ώθηση να σηκωθείς.
Η διαστρέβλωση του ιστορικού παρελθόντος των Ελλήνων από ορισμένους ανθρώπους τόσο των «γραμμάτων και των τεχνών» όσο και κάποιων ανθελλήνων πολιτικών μας και των γόνων αυτών που σαν στόχο είχαν, έχουν και θα έχουν να μην γνωρίζουν οι νεότεροι ότι οι αγώνες των Ελλήνων γίνονταν πάντα για την ελευθερία και την αυτοδιάθεση. Να μην ξαναφουντώσει μέσα μας η φλόγα, που κατά καιρούς έχει αναγκάσει φίλους και εχθρούς να υποκλιθούν εμπρός στο μεγαλείο του Ελληνισμού. Αυτό λοιπόν που προσπαθούν να κάνουν ας ξέρουν εδώ και τώρα ότι δεν θα τους περάσει.
Είναι στο γενετικό μας κώδικα γραμμένο κύριοι εμείς να σηκώνουμε πάντα πρώτοι το λάβαρο της επανάστασης, εμείς να ξεβρομίζουμε την γη από όλους εσάς (ψεύτο-Ευρωπαίους και Τούρκους) που προσπαθείτε να την βουτήξετε ξανά στο σκοτάδι και στον Μεσαίωνα.
Κύριοι η Ελλάδα μας είναι Φως, εκπέμπει Φως ακόμα και τώρα, η Ελλάδα μας δεν ανήκει σε κανέναν, ανήκει σε μας τους γηγενείς. Υπάρχει ένα παραμύθι που πλασάρουν κυρίως στους νέους, το οποίο φτάνει στα όρια του ρατσισμού-μισελληνισμού. «Δεν υπάρχουν στην εποχή μας Έλληνες. Είμαστε απόγονοι Σλάβων, Τούρκων, Αλβανών κτλ.»
Κάποιοι υποστηρίζουν, δηλαδή, ούτε λίγο ούτε πολύ πως όλοι οι γύρω από εμάς λαοί είναι γενετικά προικισμένοι, εκτός από τους Έλληνες. Πλανάστε πλάνην οικτράν όλοι σας κύριοι.
Διαβάστε, Σωκράτη, Σοφοκλή, Θουκυδίδη, ανοίξτε τα μάτια σας ξεστραβωθείτε και ύστερα ελάτε να με ξανά μιλήσετε για Ελλάδα και Ελληνισμό. Είστε πολύ μικροί όλοι σας για να μας πιάσετε στο στόμα σας.
triklopodia.gr

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΘΡΑ
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος