Η ώρα των προφητειών: Ζούμε μέσα στις εξελίξεις και αναμένουμε από μέρα σε μέρα τα μεγάλα γεγονότα

Παρασκευή, 14 Ιούλιος 2017 22:11 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ

... Αναρωτηθήκαμε ποτέ από τι προέρχονται όλα αυτά που ζούμε; Η αμαρτία και η απομάκρυνση από το Θεό, έχουν φέρει την κοινωνία μας στο απροχώρητο. Κόσμος έχει χάσει τη δουλειά του. Όσοι την έχουν βλέπουν ότι κάθε μέρα, λόγω της κρίσης τους πιέζουν να κάνουν όλο και περισσότερα πράγματα στη δουλειά, ώστε να μην την χάσουν. Κι από την άλλη πλευρά ακούνε ότι σύντομα θα αλλάξει και το εργασιακό-από μηδενική βάσεως-μετά το Ασφαλιστικό. Νεολαία που αναγκάζεται για να βρει δουλειά να πηγαίνει από σχολή σε σχολή μήπως και δουλέψει κάποιους μήνες ή σε διάφορα προγράμματα ΕΣΠΑ, που όμως πληρώνονται μετά από τη πέρας του εργασιακού βίου! Ναι αλλά τα έξοδα, τα εισιτήρια, πρέπει να πληρωθούν για να πάνε στη δουλειά του ΕΣΠΑ!
Παρόλα αυτά, δεν έχει υπάρξει ακόμα μετάνοια από τον λαό!

Υπάρχουν κατά καιρούς φήμες, όπως και σήμερα, ότι θα γίνουν (;) εκλογές στην Ελλάδα. Τι θα συμβεί στις ΗΠΑ; Θα υπάρξει μεγάλος σεισμός!

Οι αναφορές των Αγίων Πατέρων για την εποχή μας είναι πολλές. Εχουν περιγράψει με πλήρη σαφήνεια αυτά που ήδη συμβαίνουν και αυτά που θα συμβούν.

Τι είπε όμως ο Πατέρας Καλαϊδης όταν τον ρώτησαν για τα γεγονότα της Πόλης και τον πόλεμο;

«Σε μια επίσκεψή μας στον Παππούλη και χωρίς να τον ρωτήσουμε ξαφνικά μας είπε….Έφθασε ο καιρός να πάρουμε πίσω την Κωνσταντινούπολη, θα γίνει πάλι Ελληνική!

Όταν τον ρωτήσαμε πότε θα γίνει αυτό μου απάντησε: «Σύντομα, πολύ σύντομα στις μέρες μας».
Τον ξαναρώτησα: «Δηλαδή πότε, πές μας κάποια ημερομηνία»
Τότε η απάντησή του ήταν: «Α!Όλα κι όλα, ημερομηνίες όχι,όχι».

Μας είπε επίσης ότι πρώτα θα γίνει κάτι που θα γονατίσει την Αμερική. Θα πάψει να είναι υπερδύναμη. Υπερδύναμη θα αναδειχθεί η Ρωσία και μετά θα συμβούν τα γεγονότα».

Η είσοδος της Τουρκίας στις 24 Αυγούστου 2016 στην Συρία, όπως είχαμε ειδοποιήσει εδώ και χρόνια, θα ακολουθήσει την εισβολή στην Κύπρο και την Ελλάδα.

Όλοι είδατε τις δηλώσεις του Ερντογάν, που αμφισβητεί την Συνθήκη της Λωζάνης και την κατοχή 16 νησιών του Αιγαίου από την Ελλάδα!

Tην Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017 μπαίνει το γεωτρύπανο της Total στο Οικόπεδο 11 εν μέσω πολεμικών ασκήσεων με NAVTEX, από την πλευρά της Τουρκίας. Θα τολμήσει ο Τούρκος να προκαλέσει θερμό επεισόδιο; Θερμά επεισόδια είναι πλέον βέβαιο ότι θα συμβούν στο Αιγαίο!

Στο σκεύος εκλογής γράφει χαρακτηριστικά ο Αρχιμ.Χρ.Αγγελόγλου:
«Ακούμε συνεχώς για τον επικείμενο πόλεμο με τους Τούρκους, ακούγονται «Θερμά επεισόδια» και μάλιστα αυτά προβλέπονται, τα ανακοινώνουν μήνες νωρίτερα, αμφισβητούνται τα σύνορά μας, τα νησιά μας, οι Τούρκοι απροκάλυπτα απειλούν, έτσι η προσοχή όλων επικεντρώνεται προς αυτή την κατεύθυνση, με τον τρόπο αυτό ήδη έχει επιτευχθεί ο σκοπός όσων μας επιβουλεύονται, ήδη κατάφεραν να μας αποπροσανατολίσουν, για να μπορέσουν με πολύ εύσχημο τρόπο και χωρίς καν να γίνουν αντιληπτοί,να μπουν στο σπίτι μας.

Πίσω από αυτά πιέζει η ΕΕ να αποδεχτούμε πλήρως τη Συνθήκη Σένγκεν και να μετέχουμε σε αυτή,σύμφωνα με την οποία καταργούνται τα σύνορα μας αφού προηγουμένως θα έχουμε αποδεχτεί και θα έχει θεσπιστεί το ηλεκτρονικό σύστημα πληροφοριών, με το οποίο θα μπορούν να επεξεργάζονται δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα.

Έτσι αναγκάζουν τους πολιτικούς μας, να μας λένε, ότι η λύση στο πρόβλημά μας είναι να καταργηθούν τα σύνορά μας και να μετέχουμε στη Συνθήκη Σένγκεν, έτσι ώστε τα σύνορα να είναι πλέον δικά τους, για να τα υπερασπίζονται».

Να ποιος είναι ο λόγος που οι ναυτικές δυνάμεις του ΝΑΤΟ, είναι ήδη στο Αιγαίο. Ήδη η Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση βρίσκεται σε πλήρη εφαρμογή με τα πρόστιμα στα ανασφάλιστα οχήματα και για το ΚΤΕΟ, ενώ σε εφαρμογή από τις 27 Ιουλίου θα βρίσκονται και τα μηχανηματάκια POS στα καταστήματα. Ακολουθούν φόροι -πρόστιμα για τα κτίρια που δεν είναι ενεργειακά (Φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις) με τιμές που θα βρίσκονται μεταξύ 500-1.000 ευρώ.

Ακολουθεί η καταγραφή σε χωράφια, οικόπεδα, αντικατάσταση βιβλιαρίων υγείας και διπλωμάτων αυτοκινήτων με κάρτες και τελικά η αντικατάσταση της ταυτότητας με την κάρτα του πολίτη- ΟΛΑ ΣΕ ΕΝΑ!

Σίγουρα με όλες αυτές τις εξελίξεις, αυτό το καλοκαίρι κάτι θα συμβεί. Και τίθεται το ερώτημα,θα ξυπνήσει ο Ελληνικός λαός από το λήθαργο και θα Μετανοήσει ή θα πάμε σε πιο σκληρές ακόμα κοινωνικές καταστάσεις που γράφουν οι προφητείες;

YΓ. Θα ακολουθήσουν κι άλλα άρθρα με τα γεγονότα που έρχονται

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΘΡΑ
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος