Έλληνες επιχειρηματίες και κόμματα

Πέμπτη, 07 Σεπτέμβριος 2017 20:56 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Ο Γάλλος πρόεδρος Εμμανουέλ Μακρόν έρχεται στην Ελλάδα συνοδευόμενος από ισχυρούς επιχειρηματίες της χώρας του. Παρακολουθώντας κανείς προσεκτικά την αποστολή Μακρόν στην Ελλάδα αντιλαμβάνεται ότι:
α) Οι πολιτικοί εκπροσωπούν και προωθούν ιδιωτικά συμφέροντα ώστε μέσω αυτών να ενισχύεται δυναμικά και η οικονομία της χώρας τους.
β) Μόνο στην Ελλάδα οι πολιτικοί προωθούν επιχειρηματίες - κομματικούς φίλους τους ΑΠΟΚΛΕΙΟΝΤΑΣ όλους τους άλλους σαν λεπρούς.
Σκεφθείτε ότι μόνο στην Ελλάδα μεθοδεύεται η ανάθεση δημοσίων έργων σε ημέτερους μέσα από ειδικές νομοθετικές τροπολογίες, παράκαμψη των κανόνων ισονομίας, επιστράτευση των φορολογικών αρχών για εξόντωση επιχειρηματιών μη αρεστών, εντολές σε τράπεζες για το ποιους να χρηματοδοτήσουν κ.ο.κ.
Σκεφθείτε επίσης ότι μόνο στην Ελλάδα ο εκάστοτε πρωθυπουργός όταν επισκέπτεται το εξωτερικό συνοδεύεται από “κολλητούς” επιχειρηματίες, ενώ κάθε άλλος έχει “αδειαστεί”, δηλαδή δεν του έχει γίνει καν πρόσκληση.
Είναι η φρίκη αυτής της χώρας: Το πολιτικό σύστημα ΝΑ ΔΙΑΙΡΕΙ τους πολίτες της με βάση το κομματικό χρώμα είτε είναι άνεργος, είτε είναι επιχειρηματίας. Να τους διαιρεί σε δήθεν φίλους και δήθεν εχθρούς γιατί έτσι μπορεί να ΚΡΥΒΕΙ το γεγονός ότι δεν έχει κανένα σχέδιο για τις ζωές των Ελλήνων.
"Ψηφίστε μας γιατί οι άλλοι είναι κακοί" είναι το μοναδικό επιχείρημα. Και στους άλλους "κακούς" είναι και οι επιχειρηματίες αν δεν είναι δικοί τους φυσικά. Ο Μακρόν έχει έρθει σε μια χώρα που άλλη όμοια δεν υπάρχει ξέρετε.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΘΡΑ
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος