Τσίπρα, η φουρτούνα που σήκωσες αυτή θα σε πνίξει. Μέριασε…

Παρασκευή, 20 Οκτώβριος 2017 20:17 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ

(Αποσπάσματα από τον Καθηγούμενο Ι.Μ. Δοχειαρείου Αρχιμ. Γρηγόριο) Επιστολή
… Όποιος τόλμησε στην ιστορία να ρίξει τον Σταυρό, του ήρθε η μπάλα στο κεφάλι. Όχι τα σύμβολα της Πίστεως και του Γένους μας αφανισμένα και αλογάριαστα από τους κρατούντες. Όχι οι ανακοινώσεις της λατρείας από τους Κράχτες των τηλεοπτικών καναλιών, αλλά από την παρηγορήτρια καμπάνα…
Τσίπρα, η φουρτούνα που σήκωσες αυτή θα σε πνίξει. Μέριασε… Μετά από ένα τέτοιο νόμο που ψήφισες, η Ελλάδα θα γίνει κρανίου τόπος. (περί αλλαγής φύλου).
… Απόσυρε τα θρησκευτικά που διδάσκονται σήμερα τα παιδιά στα σχολεία. Δεν μιλάνε αυτά για το Θεό, αλλά για τα βδελύγματα των Εθνών. Αναπιάνεται το προζύμι χωρίς νερό; Στα χέρια κολλά και το δέρμα βγάζει. Νυμφεύσου την Εκκλησία όπως οι πρόγονοί σου…
… Μέριασε. Μόνος σου οδήγησες τον εαυτό σου στο φρύδι του βουνού. Προτού πέσεις, ΜΕΡΙΑΣΕ… Άναψες φωτιές που καίνε όχι μόνο τα ξερά, αλλά και τα χλωρά. Με αυτούς τους νόμους σάρωσες την οικογένεια και την Ορθόδοξη Χριστιανική κοινωνία. Δεν σε θεωρώ κούσουλο, για να φυσήξω να παραμερίσεις, αλλά άνδρα σπουδαίο, με δυνάμεις όμως καταστρεπτικές.
… Αυτός ο νόμος είναι επέμβαση του ανθρώπου στο έργο του Θεού. Ο Θεός δεν θα υπνώσει, θα εξεγερθεί και δεν θα βρεθεί ο οίκος σου εις τον αιώνα.
… Βδελυκτά και παράνομα πράγματα κατεργάζεσαι. Ο άνθρωπος αγωνίζεται για την ελευθερία του, κι’ εσύ νομοθέτησες τη σκλαβιά στην ζωή του. Ο σκλαβωμένος στα πάθη του δεν είναι ελεύθερος. Συλλογίσου αυτά και παραμέρισε.
… Είτε πιστεύεις είτε δεν πιστεύεις, είσαι απόγονος του Αδάμ, και εσύ και το σινάφι σου, και υπάρχει κρίση και ανταπόδοση. Φρενάρισε γιατί σκόνταψες και δεν υπάρχει κανένας να σου φέξει, σε λίγο θα στερείσαι και δεν θα έχεις τον ελεούντα.
Με αυτόν τον νόμο κορυφώνεις το κακό, σταματάς τα καυχήματα των γονιών, τους βάζεις στην αμφισβήτηση αν αναθρέφουν άνδρα ή γυναίκα, σταματάς το νανούρισμα της μάνας. Τι θα λέει όταν κουνάει το παιδί της; «Παιδούλα μου» ή «Αγόρι μου»; Ο άνθρωπος με τις δαιμονικές δυνάμεις κλίνει προς το κακό. Αν το κατοχυρώσεις και με νόμο, τότε ήρθε η εποχή να ψάχνουμε «ο διάβολος θηλυκός είναι ή αρσενικός»; Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΕΤΟΙΑ ΦΟΒΕΡΗ ΑΠΟΚΛΙΣΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ. Όχι το Όρος δεν πρέπει να σε δέχεται, αλλά ούτε η μάνα που σε γέννησε. Η φουρτούνα που σήκωσες αυτή θα σε πνίξει. ΜΕΡΙΑΣΕ.
… Θαφτείτε μόνοι σας, γιατί βρωμάτε πτωμαΐνη. Η μοσχοβολιά του φθινοπώρου δεν μπορεί να υπερνικήσει την δυσοσμία σας. Σε τοποθέτησαν να αροτριάς τη γη, και όχι να την καταστρέφεις.
ΠΑΡΑΜΕΡΙΣΕ.
Ανάργυρος: Οι περισσότεροι ταγοί μας (στρατηγοί, ιεράρχες κλπ) ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ βαθιά και ΡΟΧΑΛΙΖΟΥΝ εκκωφαντικά, εκνευριστικά και προκλητικά, κάνοντας πολλούς Έλληνες να μην μπορούν να κοιμηθούν και ν’ αναστενάζουν, αναφωνώντας σε κάθε συζήτηση και κάθε στοχασμό τους «Α, ρε Παπαδόπουλε!» «Α, ρε Χριστόδουλε»!
Στην Ορθόδοξη Ρωσία, κάθε διαφήμιση, ωραιοποίηση και προβολή της Ομοφυλοφιλίας, ως φυσιολογικής συμπεριφοράς, διώκεται και τιμωρείται (βάσει προσφάτως ψηφισθέντος Νόμου από τη Δούμα), με πολυετή ΦΥΛΑΚΙΣΗ για τους Ρώσους πολίτες και ΑΠΕΛΑΣΗ για τους αλλοεθνείς ως βαρύτατο ΠΟΙΝΙΚΟ αδίκημα, που προσβάλλει την Χριστιανική Πίστη και τα χρηστά ήθη των Ρώσων πολιτών. Φανταστείτε, μόνο για την Ομοφυλοφιλία.
Με το νέο Νόμο, σε λίγο θα φέρουν και στην Ελλάδα την πρώτη ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΙΝΑ (=Αρχιεπίσκοπο με «διορθωμένο» φύλο, διευκολύνοντας έτσι… την επικοινωνία, τον Διαθρησκευτικό διάλογο και την προσέγγιση μεταξύ Ορθοδοξίας και Αγγλικανισμού!...
Τ’ ακούς, άβουλε, άτολμε και άπρακτε Ιερώνυμε, κι’ όσοι Ιεράρχες που τηρείτε «σιγήν ιχθύος»;
Οι μέρες που έρχονται θα πληγώσουν βαθειά και ανεπανόρθωτα τον Τόπο…

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΘΡΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος