H κατάμαυρη μέρα, η μέρα της προδοσίας του έθνους και του λαού,

η μέρα που θα αλλάξει τον ρου της ιστορίας μας!!!

Παρασκευή, 01 Δεκέμβριος 2017 20:08 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Β. Αναγνώστου, συγγραφέας- αρθρογράφος
29 Νοέμβρη, ημέρα έναρξης των πλειστηριασμών!
Αλέξη Τσίπρα, είναι η μέρα που το όνομα σου θα γίνει συνώνυμο της λέξης προδότης & που λέξεις &χαρακτηρισμοί όπως Τσολάκογλου & Νενεκος θα ωχριούν μπροστά στο μέγεθος της δίκη σου προδοσίας!!!
Ανόητε & προσκυνημένε έμπα τώρα στη βουλή να ψηφίσεις το ΝΣ ή φύγε να προλάβεις να σωθείς!!!!!!
Λίγες οι μέρες σου!!! τολμάς μετά από τις προκλητικές & γελοίες βραβεύσεις των μεντόρων σου απ’ αυτούς τους λεηλάτες & κατακτητές καταστροφείς της πατρίδας σου, να ζεις και ν’ αναπνέεις πατώντας πάνω σ’ αυτά τα χώματα της ποτισμένης με αίμα γης πατρίδας των προγόνων σου! ντροπή σου!!!
Έως που θα φτάσει πλέον η αναλγησία σου και τι άλλο θα κάνεις για να διατηρηθείς στην εξουσία; Καταλαβαίνεις τι κάνεις στο λαό; Πως μπορείς να κοιμάσαι τα βραδιά ξέροντας ότι με δική σου εντολή το επόμενο πρωινό χιλιάδες οικογένειες με τα παιδιά τους θα ψάχνουν να βρουν κάποια στοά να κοιμηθούν;
Και σε ξαναρωτάμε ανάλγητε εν ονόματι του ελληνικού λαού, συνειδητοποιείς τι κάνεις στον λαό & στη πατρίδα σου;
Πίστεψε, ότι ο λαός αυτή τη φορά θα αντιδράσει & θα βρει τον τρόπο να αμυνθεί στους πλειστηριασμούς, Έστω κι αν επιχειρήσετε να τους κάνετε μέσα από τα καφέ & τα κλαμπ όπως ακούγεται, κρύβοντας τους ρουφιάνους σας που θα επιχειρούν ως κουκουλοφόροι μιας αλλοτινής εποχής δοσίλογων, εκείνης του 40΄, να πάρουν τα σπίτια και τις μικροπεριουσίες των απλών και ανήμπορων να αντιδράσουν πολιτών!!!
Μάθε λοιπόν ότι ο λαός δεν θα σας αφήσει να ολοκληρώσετε αυτο το ανομολόγητο, κατάπτυστο & αποτρόπαιο έγκλημα σας!!
Πατριώτες, έρχονται δύσκολες και μαύρες μέρες για την πατρίδα μας, μέρες που δεν θα ‘πρεπε να ‘ρθουν ποτέ!!! Ωστόσο αδράνησε ο λαός μας & τώρα καλείται να πληρώσει το τίμημα!
Χρόνια προειδοποιούσαμε ότι αν δεν αντιδράσουμε θα φτάσουμε σ’ αυτές τις μαύρες ώρες, ωστόσο δεν κάναμε κάτι & φτάσαμε στη σημερινή μέρα να είμαστε θεατές αυτών των εξελίξεων, με μια χώρα στα κάγκελα έτοιμη να εξεγερθεί να βάψει με αίμα τον τόπο, γιατί ένας δοσίλογος & άπατρις πρωθυπουργός δέχτηκε & υπέγραψε τα πάντα ξεπουλώντας τη πατρίδα του για να βρίσκεται στην εξουσία!!!
Τι άλλο πλέον να πει κάνεις γι αυτόν; Στιγμές που η χώρα του πνίγεται και θρηνεί δεκάδες νεκρούς και ο λαός πεινά και δυστυχεί, με νοσοκομεία διαλυμένα από τις περικοπές με βαρείς ασθενείς δίχως φάρμακα να πεθαίνουν σαν εγκαταλελειμμένα σκυλιά & με τόσα άλλα μύρια προβλήματα της χώρας, ο πολυβραβευμένος & ευτυχής για τις “επιτυχίες’’ του πρωθυπουργός μας περί άλλων τιτιβίζει περιχαρής, δείχνοντας σαν να γκομενίζει & σελφάροντας ανά την Ευρώπη, περιφερόμενος αεροπορικώς με τα λεφτά του πτωχεύσαντος ελληνικού λαού!!!
Φίλοι μου, πιστεύω τα ‘πάμε όλα! Το μόνο που μένει να κάνουμε εμείς απ’ αυτο το μετερίζι αύριο είναι, να συνεχίσουμε τον αγώνα μας με ένα άλλο άρθρο, αυτο που θα ταξιδέψει απ’ άκρη σ’ άκρη της γης φτάνοντας στα γραφεία κάθε αρχηγού κράτους και σε κάθε φορέα πολιτικοοικονομικό & θεσμό της Ευρώπης, όπως & σε κάθε έγκριτο ΜΜΕ και τέλος, σε κάθε βουλή και κόμμα της ΕΕ, για να μάθουν λαοί, κυβερνήσεις & κόμματα σε όλη τη γη τι γίνεται σ΄ αυτή τη δόλια πατρίδα μήπως και κάποιοι ευαισθητοποιηθούν και θυμηθούν τι χρωστούν σ’ αυτή τη μεγάλη χώρα, στην κοιτίδα του παγκοσμίου πολιτισμού!!!
Μια χώρα που θα πρέπει να σέβονται αενάως όλοι γιατί τους δίδαξε τον πολιτισμό και φώτισε τους λαούς τους προσφέροντας τους σοφία, γνώση & ένα πολίτευμα που τους βοήθησε να υπάρξουν και να λειτουργήσουν ανά τους αιώνες ως κράτη δίκαιου & οργανωμένες κοινωνίες!!!
Και επειδή κάποιοι πρέπει ενίοτε να τους το θυμίζουν & κάνεις απ’ αυτούς τους προσκυνημένους που κυβέρνησαν και μας κυβερνούν δεν είχαν πότε την τόλμη να το κάνουν απαιτώντας το σεβασμό τους και όχι μόνο αυτόν, ας το κάνουμε κι αυτή τη φορά εμείς γι αυτούς!
www.manifesto.com.gr

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΘΡΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος