Ανάλεκτα 2

Τετάρτη, 13 Δεκέμβριος 2017 20:28 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΥΡΩ: ΝΟΜΙΣΜΑ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ
Το ευρώ φτιάχτηκε με τέτοιο τρόπο και λειτουργεί με τέτοιο τρόπο που δεν είναι μόνο οικονομικό μέγεθος. Είναι και πολιτικό όπλο. Δημιουργώντας χρέη, επιβάλλει πολιτικές. Και εν τέλει, αναγκάζει σε απώλεια εκφάνσεων της εθνικής κυριαρχίας των κρατών, προκειμένου να εξυπηρετηθούν τα χρέη. Επομένως, όταν το ευρώ θα έχει επιτελέσει τη λειτουργία του, δεν θα υπάρχει και λόγος ύπαρξής του.
Γι’ αυτό στη Γερμανία η σχετική κουβέντα έχει ήδη ξεκινήσει και μάλιστα, ακούγεται πολύ το motο: «Εμείς ό,τι είχαμε να κερδίσουμε από την κρίση το κερδίσαμε. Τώρα μπορούμε να αποχωρήσουμε από το ευρώ».

ΝΑ ΠΩΣ ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ
ΕΞΙ στους ΔΕΚΑ εργαζόμενους είναι με ελαστικές σχέσεις εργασίας (έκθεση ΕΡΓΑΝΗ) και μισθό, φυσικά, φιλοδώρημα. Ποιος αμφιβάλλει πως αργά ή γρήγορα ΟΛΟΙ οι "εργαζόμενοι" θα είναι μέσα σ' αυτό το καθεστώς;

ΦΟΡΟΛΟΓΗΤΕΑ ΚΑΙ Η ΑΡΡΩΣΤΙΑ
Θα καταργηθεί από του χρόνου και η μηδαμινή έκπτωση φόρου που είχαμε γιατις ιατρικές δαπάνες. Φορολόγηση ακόμα και στην αρρώστια!!!

ΚΑΗΜΕΝΗ, ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΤΙΣΟΥ’ΜΕΛΛΕΝΑΖΗΣΕΙΣ !!!
2 Ιουλ 2014 - «Εθνικό έγκλημα που πρέπει να αποτραπεί» χαρακτήρισε το νομοσχέδιο της κυβέρνησης Σαμαρά για τη «μικρή ΔΕΗ» ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, κατά την ομιλία του από τον ΑΗΣ Αμυνταίου-Φιλώτα.
4-12-2017 - ΔΕΗ: Έδωσαν τα χέρια κυβέρνηση και Θεσμοί - Ξεκινάει η πώληση των λιγνιτικών μονάδων !!!
ΓΙΑ άλλη μια φορά οι αριστεροί, που επί 25 περίπου χρόνια (με ανιδιοτέλεια και από ιδεολογία)αγωνίστηκαν για ένα καλύτερο αύριο ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΝΤΡΟΠΗ για την προδοσία και την καπηλεία των αγώνων μιας ολόκληρης γενιάς Αριστερών, ΜΟΝΟ και ΜΟΝΟ για να απολαύσουν κάποιοι τη γλύκα της εξουσίας, με ό,τι αυτό συνεπάγεται!

ΑΠΟΡΙΑ
Την ανθούσα μουσουλμανική κοινότητα της Θράκης επισκέφθηκε ο Ερντογάν. Αν κάποιος Έλληνας Πρόεδρος θελήσει να επισκεφθεί τη χριστιανική κοινότητα της Τουρκίας, πού θα μπορέσει να την βρει ανθούσα;

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ
Τα αφεντικά της Ευρώπης υπέδειξαν έξοδο από την κρίση μέσω της πόρτας της Κολάσεως. Την υπόδειξη-διαταγή αυτή την ασπάστηκαν ο Παπανδρέου και ο Σαμαράς ως πρωθυπουργοί και την αρνήθηκε ο Τσίπρας ως αντιπολίτευση προτείνοντας στο λαό μιαν άλλη πόρτα εξόδου.
Όταν, όμως, ο Τσίπρας έγινε πρωθυπουργός πήρε κι αυτός το δρόμο της εξόδου από την πόρτα της Κολάσεως.
Προς τι, λοιπόν, οι πανηγυρισμοί για έξοδο από τα μνημόνια τον Αύγουστο του 2018;

ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ...
Ο ΣΥΡΙΖΑ που έγινε εξουσία και υπέγραψε τα μνημόνια έχοντας πάρει στις εκλογές 35,46%, θέλει να επιβάλλειτο 50 +1 % στα συνδικάτα για την κήρυξη των απεργιών κατ’ απαίτησιν των αφεντικών.
Το ερώτημα είναι: Γιατί τα ξένα αφεντικά ζητούν από την υποτακτική κυβέρνησή τους να βάλει νομοθετικούς φραγμούς στην κήρυξη των απεργιών; Τους πήρε τάχα ο πόνος για τη δημοκρατία και την απόλυτη πλειοψηφία ή θέλουν να προστατεύσουν το κεφάλαιο από τους απεργιακούς αγώνες των εργαζομένων προκειμένου , ασύδοτο πλέον, να μεγιστοποιεί τα κέρδη και την εκμετάλλευση;

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΘΡΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος