Η διαδήλωση της ΚΡΙΣΕΩΣ (Αν ξυπνήσεις μονομιάς θα έρθει ανάποδα ο ντουνιάς)

Τετάρτη, 07 Φεβρουάριος 2018 20:25 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ αληθινά αισθάνθηκα χτες που αξιώθηκα να βρεθώ σε τούτην την ιστορική λαο-διαδήλωση για’να’χω κι’ εγώ κάτι άξιο να διηγιέμαι αύριο στα εγγόνια μου.
Μα αυτό το συλλαλητήριο, που ήταν διαμαρτυρία για των ισχυρών το αλητήριο, μου έφερε την θύμηση
της Κρίσεως, τότε που θα καθίσει ο Χριστός μας ως κριτής να κρίνει όλους τους ανθρώπους που γεννηθήκανε απ’άκρου έως άκρου της οικουμένης και της ιστορίας.
Και τούτο όχι μόνο επειδή έκαμε ο λαός κρίση και έκρινε στην ψυχή του ως προδότες όσους με αναισθησία θρασιμιού, που δεν έβγαλε ο ντουνιάς, πατούν και από-πατούν επάνω το αίμα των ηρώων της Μακεδονίας, μα διότι χθες στην Αθήνα είχε συναχθεί όλο το γένος μαςόπως τότε στου αδεκάστου Χριστού την Κρίση:
«… βασιλεῖς καὶ ἄρχοντες, δοῦλοι καὶ ἐλεύθεροι, ἁμαρτωλοὶ καὶ δίκαιοι, πλούσιοι καὶ πένητες.»
Είδα ανθρώπους νέους, παλληκάρια και κοπέλες με το σφρίγος του ελαφιού, είδα και μικρά βρέφη να ακολουθάνε σιωπηλά και απορημένα από τα καροτσάκια των Μητέρων τους, μα είδα και γερασμένους ανθρώπους με τα μπαστουνάκια τους να γλακάνε (τρέχουνε) με ενθουσιασμό λες και ξαναγίναν νέοι.
Είδα δάχτυλα γδαρμένα και βασανισμένα από το μεροδούλι και την βιοπάλη από της Δραπετσώνας τον μαχαλά, μα είδα και δάκτυλα απαλά και βαμβακένια με περιποιημένα μανικιούρ από τα μέρη της Κηφισιάς.
Είδα ανθρώπους ταλαιπωρημένους απ’το άστυ και τις καπνισμένες πολυκατοικίες, μα είδα και ανθρώπους ορεσίβιους και χωριάτες απ ‘τα ορεινά του Ολύμπου και της Σπάρτης.
Είδα στεριανούς, μα είδα και περήφανους Κρητικούς και νησιώτες με τον καφέ στο χέρι ύστερα από τ’αγρύπνι στο πλοίο.
Είδα Καλόγριες με το κομβοσχοίνι στο χέρι και δεσποινίδες της «Χριστιανικής εστίας» ενώ δίπλα τους να βοούνε με την ίδια φωνή γυναίκες με υπερβολικά μίνια και φτιασίδια που μόλις αναβαίνανε απ΄την οδό «Συγγρού».
Είδα νευρικούς μα και ήσυχους ανθρώπους …δίκαιους αγίους μα και αμαρτωλούς. Είδα πλούσιους (απ’ότι απομείνανε) μα είδα και φτωχούς πατεράδες που αναμετρούσανε τα ψιλά στην φούχτα τους να δουν αν φθάνουν για να αγοράσουν στα παιδιά τους ένα «βρώμικο» που ετοίμαζαν με επιδεξιότητα οι πλανόδιοι μικροπωλητές. «Βρώμικο» στην λέξη μα πράγματι καθαρό και τίμιο στην γεύση και όχι σαν τις μιξοκαθάριες κουβέντες των πολιτικώνε που αναδίδουν βρωμιά από μακρυά.
Είδα καθωσπρέπει δεξιούς μα και απογοητευμένους αριστερούς…είδα λογικούς μα είδα και «τρελούς» με την καλή την τρέλα.
Ο καθείς εκπροσωπούσε αληθινά όλη του την πατρίδαμε τα καλά και τα άσχημα της , με τα ίσια και τα στραβά της ,με τον πόνο και τα οράματά της.
Ήταν πάνω του εκατομμυρίου, μα εμένα μου εφάνη πως ήταν εκεί όλος ο ντουνιάςκαι ολάκερη η Ελλάς ..δεν έλειπε κανείς. Παρόντες και απόντες ήντουσαν παρόντες, όπως τότε στου Κυρίου την αδέκαστη Παρουσία…
π.Διονύσιος Ταμπάκης

ΥΓ ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ: Φίλοι μου δεν έχει γίνει πρώτη φορά! Συνέβη και στον Μεσαίωνα! Οι αρχές και οι εξουσίες ο,τι ήθελαν να πολεμήσουν ή δεν συμφωνούσαν μαζί του, το ονόμαζαν αιρετικό.
Στις ημέρες μας έχει δοθεί Παγκόσμια Εντολή να καταργηθούν τα σύνορα και να δίνεται σε όλους μια ιστορία, μια θρησκεία, μια ιδεολογία.
Όσοι αντιστέκονται σε αυτό το σατανικό σχέδιο χαρακτηρίζονται «ακροδεξιοί» και «ναζί», ειδικά σε κράτη όπως είναι η Ελλάδα μας με τεράστια ιστορία, με πίστη στην Ορθοδοξία και με ισχυρή Εθνική ταυτότητα για αυτό η εξουσία πετάει «λάσπη» σε όσους βγαίνουν μπροστά και αντιδρούν.
Η υπομονή όπως σας είπα στα ελληνικά ιδεώδη χαρακτηρίζεται ως «ακροδεξιά», «σοβινιστική» και «φασιστική». Έφτασαν μάλιστα σε σημείο να χαρακτηρίσουν τον απλό αγωνιστικό χαιρετισμό με τον «ναζιστικό» βάζοντας στο στόχαστρο ακόμα και παραολυμπιονίκες.
Ο κόσμος που προσήλθε αυθόρμητα στο προχθεσινό συλλαλητήριο του Συντάγματος χωρίς καμία μα καμία κομματική σημαία μα μόνο με ελληνικές ήταν κατά την εκτίμηση μου -σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες που «έφαγα» τον τόπο να βρω – ήταν 1.300.0000 περίπου...
Φέτος έρχονται τα μεγάλα γεγονότα που σας έχω προειδοποιήσει από χρόνια. Ο Θεός βοηθός.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΘΡΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος