Πόσο κοντά είμαστε σε μια Παγκόσμια Σύρραξη;

Τετάρτη, 14 Φεβρουάριος 2018 16:47 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ

H κατάσταση στη γειτονιά μας (Ανατολική Μεσόγειο, Μέση Ανατολή, ακόμα και Βαλκάνια) είναι άκρως τεταμένη. Στη Συρία διεξάγεται ήδη εδώ και χρόνια ένας μίνι Παγκόσμιος Πόλεμος: Αμερικανοί εναντίον Ρώσων, Ισραηλινοί εναντίον Ιρανών, Τούρκοι εναντίον Κούρδων και πάει λέγοντας.
Όλοι περιμένουν πότε θα ανάψει το φιτίλι για μια γενικευμένη παγκόσμια σύρραξη. Ας δούμε λοιπόν τα σημάδια των προφητών (γεγονότα που θα προηγηθούν), για να καταλάβουμε πόσο κοντά είμαστε.
1) Σύμφωνα με προφήτες αλλά και οικονομολόγους, του Γ΄ΠΠ θα προηγηθεί ένα παγκόσμιο οικονομικό κραχ.
Γέροντας Εφραίμ: «Μεγάλα ταρακουνήματα θα διαλύσουν οικονομίες, λαούς, κεκτημένα» (Ανάργυρος, 29/4/2013).
Προφητειών το Ανάγνωσμα: «Θα ακολουθήσει παγκόσμια οικονομική αναταραχή, παύση πληρωμών, κατάρρευση της μιας οικονομίας μετά την άλλη. (Ανάργυρος)
Ο Νόαμ Τσόμσκι (Αμερικανός φιλόσοφος και φιλέλληνας) προβλέπει ένα νέο κραχ στην οικονομία των ΗΠΑ, με την υπογραφή του Ντόναλντ Τραμπ. (huffpost 15/3/17).
Αμερικανική επενδυτική τράπεζα bofa merrill lynch: προειδοποιεί από τις αρχές του 2017, για πλήρη κατάρρευση της wall street και συνεπώς της αμερικανικής και παγκόσμιας οικονομίας. Ήδη οι τριγμοί στα χρηματιστήρια Αμερικής, αλλά και Ευρώπης είναι ορατοί.
Ακόμα και οι Simpsons (κινούμενα σχέδια, εργαλείο των illouminati, σε επεισόδιο τους προαναγγέλλουν τη χρεωκοπία της Αμερικής επι προεδρίας Τραμπ.
2) Ίδρυση Κουρδιστάν (δρομολογείται με τις ευλογίες των ΗΠΑ και μάλλον συμφωνεί και η Ρωσία).
Κυπριακή προφητεία Δημήτρη Πρωτόπαπα: (είχε προφητεύσει ότι οι Κύπριοι θα γίνουν πρόσφυγες). Επίσης έλεγε: «Όταν ακούσετε ότι στην Τουρκία εδημιουργήθη μια χώρα που λέγεται Κουρδία, θα επιστρέψετε όλοι πίσω χωρίς πόλεμο. Θα γίνει μεγάλος πόλεμος, αλλά αλλού, όχι σε μας (μητροπολίτης Μορφου Νεόφυτος).
3) Πτώση Ερντογάν και επιβολή στρατιωτικής δικτατορίας στην Τουρκία.
Άγιος Ραφαήλ: Οι Τούρκοι θα συνεχίσουν να κόβουν κεφάλια μέχρι να πέσει το κεφάλι αυτουνού που θα συναντήσεις αύριο στην Αθήνα. Τότε η ιστορία θα αλλάξει σελίδα και οι Τούρκοι θα γίνουν πρόσφυγες (δρ. Κων/νος Βαρδακας από μαρτυρία φίλου του).
Επίσης αγιορείτες πατέρες συμβουλεύουν: όταν πέσει ο Ερντογάν, πάρτε τρόφιμα για έξι μήνες.
4) Πτώση της Αμερικής:
Άγιος Αριστοκλής: «Η Αμερική θα ταΐσει όλον τον κόσμο, αλλά στο τέλος θα καταρρεύσει».
Πατήρ Ιωάννης Καλαιδης: «Πρώτα θα γίνει κάτι που θα γονατίσει την Αμερική. Θα πάψει να είναι υπερδύναμη. Υπερδύναμη θα είναι η Ρωσία και μετά θα συμβούν τα γεγονότα. Θα προηγηθεί μεγάλο κακό στην Αμερική».
Πιθανότατα αναφέρεται σε μεγάλου μεγέθους φυσική καταστροφή (ίσως έκρηξη ηφαίστειου Γελοουστοουν ή μεγάλο σεισμό προερχόμενο από το ρήγμα του Αγίου Ανδρέα.
5) Οι Τούρκοι κόβουν τα νερά του Ευφράτη:
Αγ. Παΐσιος: «Όταν ακούσετε ότι οι Τούρκοι κόβουν ψηλά τα νερά του Ευφράτη, να ξέρετε ότι έρχεται ο Αρμαγεδδών». Ήδη συμβαίνει. Οι Τούρκοι, ενώ βάσει του διεθνούς δικαίου οφείλουν να δίνουν προς τη Συρία 450 κυβ. μέτρα νερό το δευτερόλεπτο από τα φράγματα του Ευφράτη, τα μείωσαν στα 321 (12/2/18).
Και πάμε στα δικά μας:
6) Ανακήρυξη ΑΟΖ:
Αγ. Παΐσιος: «Όταν ακούσεις στην τηλεόραση να γίνεται λόγος για την επέκταση των μιλίων της αιγιαλίτιδας ζώνης από τα 6 στα 12 μίλια τότε από πίσω έρχεται ο πόλεμος». Συμβαίνει ήδη. Ο Κοτζιάς μιλάει για τμηματική ανακήρυξη ΑΟΖ.
7) Αγ. Παΐσιος: «Θα έρθει καιρός που θα ανεβοκατεβαίνουν κυβερνήσεις, θα εναλλάσσονται τα κόμματα, θα ανακαλούνται διατάγματα, θα ψηφίζονται νόμοι και θα καταργούνται άλλοι και θα επικρατεί σύγχυση. Αυτο θα κρατήσει κάποιους μήνες. Μέτα θα ξεκινήσει ο πόλεμος με την Τουρκία που θα γίνει παγκόσμιος. Και η Ελλάδα θα μεγαλουργήσει».
Το αναμένουμε. Αν στις επόμενες εκλογές λόγω των χαμηλών ποσοστών δεν κατορθώσει κάποιο κόμμα να κάνει κυβέρνηση και επαναληφθούν εκλογές με απλή αναλογική από κει και πέρα ίσως είναι δύσκολο να στεριώσει κυβέρνηση συνεργασίας. Ίδωμεν.
Επίσης: Αγ. Παΐσιος: «Ο κόσμος θα σιχαθεί τους πολιτικούς και θα τους πάρει με τις πέτρες». Κοντος ψαλμός «αλληλούια».
8) Πατροκοσμάς: «Θα βάλουν φόρους στις κότες και στα παράθυρα». Το αναμένουμε.
9) πατροκοσμας: «Όταν δείτε το χιλιαρμενο στην άσπρη θάλασσα (Αιγαίο), τότε θα λυθεί το ζήτημα της πόλης». (θα αναφερθώ εκτενώς σε επόμενο άρθρο, για τις πιθανές ερμηνείες του χιλιαρμενου).
Άωρα, σχετικά με τη στάση μας απέναντι στις προφητείες, να έχουμε υπόψη μας, ότι «Όποιος πιστεύει προφήτη, μισθό προφήτη θα λάβει». Οπωσδήποτε όμως η κατανόηση των προφητειών δεν είναι απλή για εμάς τους κοινούς θνητούς. Μπορούμε απλά να τις προσεγγίσουμε, ενώ θα τις κατανοήσουμε πλήρως μετά την υλοποίηση τους. Οπότε ας έχουμε απλά τα αυτιά και το μυαλό μας ανοιχτά.
triklopodia.gr

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΘΡΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος