Σοκ! Γενοκτονία Ελλήνων… εν καιρώ ειρήνης

Τετάρτη, 21 Φεβρουάριος 2018 20:34 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Το δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδας δεν είναι φυσικά καινούριο.΄Εχουν γίνει βέβαια συζητήσεις επί συζητήσεων επί του θέματος, αλλά απλά και μόνο κουβέντα να γίνεται. Για λύσεις ούτε λόγος. Το αντίθετο μάλιστα. Τα τελευταία χρόνια λόγω και της κρίσης τα αριθμητικά δεδομένα δεν είναι απλά απογοητευτικά. Είναι ΣΟ-ΚΑ-ΡΙ-ΣΤΙ-ΚΑ, αφού δείχνουν, να συντελείται μια πραγματική γενοκτονία των Ελλήνων άνευ προηγουμένου. Για να δούμε όμως τι λένε οι αριθμοί:
1) Μείωση των γάμων κατά 7,5%.
2) Αύξηση των συμφώνων συμβίωσης κατά 45,5% (προσοχή! ετερόφυλων και ομόφυλων ζευγαριών)
3) Αύξηση αυτοκτονιών κατά 29%. Συγκεκριμένα υπολογίζεται ότι αυτοκτονούν γύρω στους 10.000 ΄Έλληνες το χρόνο, ενώ ανεπίσημα στοιχεία μιλούν για πιθανό διπλάσιο αριθμό, αφού πολλές αυτοκτονίες αποκρύπτονται ι) από τις κυβερνήσεις, που δε θέλουν να χρεώνονται το αίμα τόσων Ελλήνων και ιι) από τις οικογένειες, για κοινωνικούς και θρησκευτικούς λόγους.
4) Αρνητικό ισοζύγιο γεννήσεων – θανάτων: Για το 2017 σημειώθηκαν 81.850 γεννήσεις έναντι 113.247 θανάτων, διαφορά 31.397 περισσότεροι θάνατοι.
Και φυσικά (και με το δίκιο μας), κατηγορούμε τις μνημονιακές κυβερνήσεις για την κατάντια της χώρας, για την ανέχεια και την απόγνωση, λόγω της οποίας χιλιάδες συνάνθρωποί μας οδηγήθηκαν στο απονενοημένο διάβημα και περιμένουμε την ώρα που θα τους καθίσουμε στο σκαμνί, να απολογηθούν για τα εγκλήματά τους εις βάρος των Ελλήνων.
Εμείς όμως τι κάνουμε, για να αντισταθούμε στη λαίλαπα των ανθελληνικών μέτρων των τελευταίων χρόνων; Η απάντηση δυστυχώς συνοψίζεται σε μία φράση: ΟΓΔΟΝΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΜΒΛΩΣΕΙΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ. (Ανάργυρος: Εγώ πάντως κατά το παρελθόν και πρόσφατα πληροφορούμαι για 400.000 αμβλώσεις το χρόνο)
Δεν άκουσα! Πώς είπατε; Ορίστε;
Ποια Συρία και ποιος πόλεμος; Εμείς το απογειώσαμε! Δεν περιμένουμε κανένα εχθρό, να έρθει, να σκοτώσει τα παιδιά μας. Τα σκοτώνουμε και μόνοι μας. Μια ολόκληρη πόλη από Ελληνόπουλα καταλήγει κάθε χρόνο στον κάλαθο των αχρήστων. Από απέναντι βέβαια, το φιλαράκι μας ο Ταγίπ ενθαρρύνει με κάθε μέσο τις Τουρκάλες, να κάνουν από 4 και 5 παιδιά η καθεμία. Αλλά ξέχασα. Εμείς είμαστε πολιτισμένοι.
Είμαστε Ευρωπαίοι. Και ακολουθούμε κατά πόδας τους «πολιτισμένους» (;;;) συμμάχους μας στις συνήθειές τους. Κοπτόμαστε για το δικαίωμα των γυναικών, να ορίζουν το σώμα τους. ΄Όσο για το (θεμελιώδες ανθρώπινο) δικαίωμα του αγέννητου παιδιού, να έρθει στον κόσμο ούτε φωνή, ούτε ακρόαση.
Έτσι λοιπόν πολλές Ελληνίδες, αφού κάνουν καμιά 15αριά εκτρώσεις, φτάνουν στα 40 τους, να ξυπνήσουν και να αναρωτηθούν: «Εγώ πότε θα γίνω μάνα;» Και τρέχουν για εξωσωματικές και δώσ’ του φάρμακα και δώσ’ του ταλαιπωρία. Γιατί όταν ο Θεός τους έστελνε παιδιά είχαν σοβαρότερες ασχολίες (ανέμελη ζωή, καριέρα), οπότε πού καιρός για νταντέματα και ξενύχτια;
Αλλά δεν ανησυχούμε! Σκοτώνουμε κατά χιλιάδες τα παιδιά μας; Δε βαριέσαι! Ο Μουζάλας νά ‘ναι καλά! Αυτός ο άγιος άνθρωπος, που μας κουβαλάει με τις καραβιές τους μετανάστες, να μας λύσουν το δημογραφικό. Γιατί αυτοί, αν και δεν έχουν στον ήλιο μοίρα, γεννοβολάνε σαν τα κουνέλια. Γι’ αυτούς βέβαια το κράτος θα μεριμνήσει μέσω προγραμμάτων τύπου helios, να τους εξασφαλίσει στέγη, δουλειά, επιδόματα, εκπαίδευση… για να μεγαλώσουν στη χώρα μας τα παιδιά τους.
Γι’ αυτό, επαναλαμβάνω: Δε συντρέχει λόγος ανησυχίας! Προχωρούμε ακάθεκτοι να γίνουμε Σουηδία (όπου καθημερινά γίνονται βιασμοί από μετανάστες ενώ οι γυναίκες φοβούνται να κυκλοφορήσουν σε περιοχές «γκέτο» μεταναστών) ή Μ. Βρετανία (που οδεύει με γοργά βήματα προς την ισλαμοποίηση).
Άλλωστε αυτό δεν ήταν πάντα το όνειρό μας;
Δε βαριέσαι βρε αδελφέ! Τι κι αν αύριο μεθαύριο αναγκαστούμε, να κυκλοφορούμε με μπούρκα; Στο κάτω κάτω μια ενδυματολογική άποψη είναι κι αυτή.
Ας ακολουθήσουμε ως πιστοί δούλοι τις επιταγές της Νέας Τάξης Πραγμάτων για κατάλυση των εθνικών κρατών και ισλαμοποίηση της Ευρώπης. Μόνο μην είναι αργά, όταν ξυπνήσουμε και θυμηθούμε τις ρήσεις αγίων γερόντων: «Η μεγαλύτερη αμαρτία στην Ελλάδα είναι ότι οι μανάδες σκοτώνουν τα παιδιά τους». «Η κρίση δεν είναι οικονομική. Είναι ηθική και πνευματική».
Στώμεν καλώς, στώμεν μετά φόβου.
Μια σκεπτόμενη Ελληνίδα
triklopodia.gr

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΘΡΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος