Οι Τούρκοι θα χτυπήσουν, θα φτάσουν μέχρι… και αμέσως μετά σβήνουν από το χάρτη!

Παρασκευή, 09 Μάρτιος 2018 21:23 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ

«Ή το άλογο στ’ αλώνι (13 Ιουλίου έως 13 Αυγούστου) ή το πόδι στο χωράφι (13 Νοεμβρίου έως 13 Δεκεμβρίου)» είχε προφητεύσει ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός, συμπληρώνοντας μεταξύ άλλων ότι ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΧΑΜΟΣ θα γίνει από έναν Κασιδιάρη». (Πούτιν)
Ο Ρώσος Πρόεδρος λοιπόν θα πατήσει ξαφνικά το κουμπί…
Ο Ιωσήφ ο Βατοπαιδινός προείπε ότι όταν γίνει η ΕΠΙΘΕΣΗ των Τούρκων δεν θα έχουμε κυβέρνηση, κάτι που φαίνεται ότι θα ΣΥΜΒΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ! Κανένας Τούρκος στρατιώτης ΔΕΝ θα πατήσει το πόδι του στην Ελλάδα, σαν εισβολέας-μόνο στην Κύπρο για λίγο θα συμβούν άσχημα πράγματα…
Σαν Ανάργυρος σας λέω να κρατήσετε «το άλογο στ’ αλώνι», (Ιούλιος-Αύγουστος) του 2018.
Όταν πέσει ο Ερντογάν (σας το φωνάζω χρόνια) θα αναλάβουν οι Στρατηγοί της Τουρκίας. Αυτοί θα συνεχίσουν το έργο του Ερντογάν, που δεν είναι άλλο από την εμπόδιση Ρώσων όσον αφορά τα πετρέλαια της Μεσογείου και τον στρατιωτικό περιορισμό τους στην Μαύρη Θάλασσα…
Οι Τούρκοι ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ τα Δαρδανέλια (τα στενά), μία ημέρα πριν την επίθεση του ΝΑΤΟ και του Ισραήλ στο Ιράν, και θα προκαλέσουν την τελευταία πια ΟΡΓΗ των Ρώσων. Το σχέδιο των Αμερικανών είναι να καθυστερήσουν την έξοδο των Ρώσων από τα στενά που θα σπεύσουν προς βοήθεια του Ιράν.
Παρ’ όλα αυτά σε χρόνο ρεκόρ η διάβαση των Ρώσων θα πραγματοποιηθεί. Σε χρόνους ρεκόρ! Την ίδια ώρα η Τουρκία θα σβήνει από το χάρτη, λόγω των φοβερών χτυπημάτων από στεριά, θάλασσα και αέρα των Ρώσων!
Όλα αυτά αναμένονται σύντομα, πιθανόν εντός του ερχόμενου εξαμήνου! Δεν γνωρίζουμε την ακρίβεια του χρόνου, τα σημάδια των καιρών αναλύουμε όπως μας είπε ο Χριστός.
Φίλοι μου το φυσικό αέριο μόνο στην νότια Κύπρο ξεπερνάει τα 400 τρισ. κυβικά πόδια. Δηλαδή είναι περισσότερα από τα αμερικανικά διαθέσιμα… Ο δε ορυκτός πλούτος της χώρας μας ξεπερνάει τα 70 τρισ. ευρώ, όπως σας έχω γράψει αρκετές φορές τα προηγούμενα χρόνια. Γι’ αυτό γίνονται όλα τα σατανικά σχέδια εναντίον της Ελλάδας και της Κύπρου. Όμως ο Θεός έχει άλλα σχέδια υπέρ μας. Θα το ΔΕΙΤΕ ΦΑΝΕΡΑ ΣΕ ΛΙΓΟ!
Όσον αφορά μέχρι πού θα φτάσουν οι Τούρκοι, ο λογισμός μου μου λέει σύμφωνα με αυτά που έχω ψάξει τα τελευταία 6 χρόνια περίπου, ότι πιθανόν να μας πάρουν την Χ… την Λ… ίσως και την Ρ…, για λίγες ημέρες! Επαναλαμβάνω: ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ! Θα βρέξουν και την άκρη της μπότας τους στον Έβρο, και ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ. STOP! Αμέσως, λίγες ημέρες μετά την επίθεσή τους στην Ελλάδα, ΧΤΥΠΟΥΝ οι Ρώσοι για δικά τους συμφέροντα και την ΣΒΗΝΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ! ΘΥ-ΜΗ-ΘΕΙ-ΤΕ ΤΟ!
Η Ελλάδα δεν θα έχει θύματα από τον πόλεμο των 3 περίπου ημερών με την Τουρκία! Θύματα θα έχει από την πείνα, την έλλειψη φαρμάκων και τον ξεσηκωμό πολλών ξένων στην πατρίδα μας, εν συννενοήσει με την Τουρκία, όταν αυτή μας επιτεθεί… Θύματα θα έχει και από κάποιο ΦΥΣΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ, πριν την επίθεση!...
Το μόνο κράτος που ΔΕΝ ΘΑ λάβει μέρος στον Γ΄ Παγκόσμιο Πόλεμο θα είναι η Ελλάδα μας!... Θα περάσουμε ένα ΓΟΛΓΟΘΑ για 6-7 μήνες περίπου, μεγάλον όμως, και μετά θα γονατίσουν ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ μπροστά στην ΕΛΛΑΔΑ και την Ορθοδοξία.
ΕΧΩ ΠΟΛΛΕΣ μα πάρα ΠΟΛΛΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ για όλα αυτά που ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ! Σας έχω γράψει αρκετά πριν 2-3-4 χρόνια! ΦΟΒΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ, για ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΘΡΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος