Οι Έλληνες πολιτικοί τα ξέρουν όλα...

Πέμπτη, 29 Μάρτιος 2018 19:11 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Δεν γνωρίζω αν υπάρχει άλλη χώρα στην Ευρώπη όπου καθημερινά οι μισοί βουλευτές της, δεκάδες κομματικά στελέχη και σχεδόν όλοι οι υπουργοί, πραγματοποιούν περιοδείες στα Μέσα Ενημέρωσης, όπου εξηγούν με σοβαρότητα και πειθώ τα μεγάλα της καθημερινότητας. Να ξεκινούν από το πρωί και να τελειώνουν το βράδυ.
Αυτή η πασαρέλα από παντογνώστες που γνωρίζουν από εξωτερική πολιτική, οικονομία, κοινωνία, ανοικτές εγχειρήσεις καρδιάς, αστροφυσική και πολλά άλλα, έχει αρχίσει να υποκαθιστά το πραγματικό κυβερνητικό έργο (αν υπάρχει τέτοιο φυσικά...).
Δείτε την περίπτωση του παντογνώστη Κατσίκη. Δήλωσε πως πρέπει να δούμε και την εκδοχή «παρακάμπτοντας την Δικαιοσύνη να ανταλλάξουμε τους δυο Έλληνες κρατούμενους στρατιωτικούς με τους 8 Τούρκους που έχουν ζητήσει πολιτικό άσυλο και τους ζητά ο Ερντογάν».
Με μια δηλωσούλα τα έκανε όλα Γης Μαδιάμ. Οι Τούρκοι το άκουσαν και μπορεί να σκέφτονται ότι η παράνομη κράτηση των «δυο» αποδίδει. Ακόμη ο κ. Κατσίκης έγραψε στα παλιά του τα παπούτσια τα ανθρώπινα δικαιώματα, το Σύνταγμα, την ανεξαρτησία των θεσμών, στο τέλος το ίδιο το βαρύ νόημα της Δημοκρατίας, προτείνοντας να καταργούμε κάθε κανόνα «όποτε μας εξυπηρετεί».
Κανείς δεν πήρε στα σοβαρά τη δήλωση Κατσίκη μην ανησυχείτε. Ωστόσο δεν αλλάζει η εικόνα των παντογνωστών που περιφέρονται στα ΜΜΕ. Γι αυτούς που μπορούν να απαντήσουν σε κάθε ερώτηση ακόμα και στην πιο αδιανόητη, εκτός από μια: Αφού τα ξέρετε όλα χρόνια τώρα, γιατί αυτή η δύσμοιρη χώρα είναι ουραγός παντού; Πώς και δεν τη σώσατε ποτέ;

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΘΡΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος