Ευτυχώς έχουμε Αγίους γιατί μπλέξαμε με γελοίους Είμαστε έτοιμοι!!!..

Τετάρτη, 11 Απρίλιος 2018 20:33 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ

γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Είμαστε έτοιμοι. Τούρκοι και τοκογλύφοι κτυπούν πάντα μαζί. Οι Άγιοι της Ανάστασης μετρούν μέρες.
Ανήμερα της Ανάστασης έδειξαν που θα κτυπήσουν οι Τούρκοι δίχως να δουν τα άγια κομάντο μας και ενώ το κακό της Συρίας έρχεται ολοταχώς στο Αρχιπέλαγος του Αιγαίου.
Οι βάρβαροι στην Δύση και στην Ανατολήποτέδεν μπόρεσαν να δουν το Φως της Ανάστασης, πόσο μάλλον να καταλάβουν ότι ηΕλλάδα σαν έννοια δεν είναι μεγαλοϊδεατισμός.. είναι σκέτο ο Πολιτισμός της Αναστάσεως.
Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ αδελφοί είναι Θεραπεία της προσωπικής μας ζωής, της Πατρίδας και όλου του κόσμου.
Στώμεν καλώς αδελφοί με το ΦΩΣ της ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ να λαμπροφορεί τις ψυχές μας.
Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ στα χρόνια της τουρκοκρατίας και στα χρόνια της μνημονιοκρατίας είναι πανηγύρι. Ευτυχώς έχουμε Αγίους γιατί μπλέξαμε με γελοίους.
Οι μεν τοκογλύφοι μας ετοιμάζουν εκπλήξεις με ελάφρυνση του εικονικού χρέους των τοκοχρεωλυσίων της αρπαχτής με άλλα δυσβάστακτα νούμερα.
Οι δε γείτονες νεοθωμανοί – κεμαλιστές ζούνε με το όνειρο να κόψουν τον λαιμό του Αιγαίου, γιατί δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς.
«Ούτε τις μεγάλες γιορτές της Ορθοδοξίας δεν σταματούν οι τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο. Το πρωί, ανήμερα της Κυριακής του Πάσχα, δύο τουρκικά μαχητικά F-16 πραγματοποίησαν υπερπτήση πάνω από την νήσο Παναγιά στις Οινούσσες.»
«Καστελόριζο, Χίος και Λέσβος στο «στόχαστρο» του Ταγίπ Ερντογάν» Μιχάλης Ιγνατίου.
Ο Σουλτάνος στοχεύει με μανία το Καστελόριζο, τη Χίο και την Λέσβο. Οι Τούρκοι μπορούν να παριστάνουν ότι η ΑΟΖ δεν υφίσταται αλλά έχουν βάλει στο μάτι τα τρία αυτά νησιά γιατί σε περίπτωση που καταληφθούν, δίνει μια μεγαλύτερη ΑΟΖ από αυτή που σήμερα δικαιούται». 3 Απριλίου 2017
Από τις 13 Μαΐου του 2016 επισημαίνουμε δια αρθρογραφίας ότι:
Η καρωτίδα του Αιγαίου είναι η Χίος κατά επέκταση η Λέσβος για αυτό και οι Τούρκοι θέλουν να την κόψουν.
Η Στρατηγική θέση των νησιών του Βορείου – Ανατολικού Αιγαίου με τον 25ον Μεσημβρινό και τους ναυτικούς διαδρόμους ναυσιπλοΐας που συνδέουν την Μαύρη Θάλασσα μέσω των Στενών του Βοσπόρου με τις ακτές της Συρίας και της Αιγύπτου συνιστά την Γεωπολιτική Καρωτιδα της ευρύτερης περιοχής.
Οι τζιχαντιστές Τούρκοι από τότε που εμφανίστηκαν κόβουν καρωτίδες.
Τέτοιες ακριβώς Λαμπροφόρες – Πασχαλινές ημέρες του 1463 τζιχαντιστές Τούρκοι έκοψαν πρώτα την κάτω σιαγόνα του Νεοφανή Αγίου Ραφαήλ που εορτάζει την ΛΑΜΠΡΟΤΡΊΤΗ στην νήσο Λέσβου δίχως να κατορθώσουν να τρώσουν την Καρωτίδα του ΑΓΙΟΥ.
Ο Άγιος έτσι με κομμένη την κάτω σιαγόνα του υπέστη και άλλους βασανισμούς με τους συμμαρτυρήσαντες του στον Λόφο των Καρυών της Θερμής Λέσβου για να του αποκόψουν τελικά οι βάρβαροι Τούρκοι την Τίμια Κεφαλή του μετά δυο 24 ώρα, την ΛΑΜΠΡΟΤΡΙΤΗ του 1463 και να τον καταστήσουν άθελα τους ΑΓΙΟ ΚΟΜΑΝΤΟ του ΘΕΟΥ .
Αυτό το ΑΓΙΟ ΚΟΜΑΝΤΟ θα έχουν σήμερα απέναντι τους εν έτη 2018 οι νεοθωμανοί- τζιχαντιστές – κεμαλικοί και όλο το κακό συναπάντημα των τοκογλύφων
ΡΩΜΙΟΣ οδοδείκτης ο Άγιος Ραφαήλ και τον ΣΤΑΥΡΟ του δεν τον έκρυψε από τους Τούρκους-Αγαρηνούς και αποκεφαλίστηκε για την ΠΙΣΤΗ και την ΠΑΤΡΙΔΑ.
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΕΛΛΑΔΑ
ΑΛΗΘΩΣ ΑΝΕΣΤΗ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΘΡΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος