Φρίξον Ήλιε και στέναξον Γη!!!!!

Τετάρτη, 16 Μάιος 2018 12:25 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Φρίξον Ήλιε και στέναξον Γη!!! Έρχονται οι 10 πληγές του φαραώ στη χώρα!! Θα λειτουργήσουν οι πνευματικοί νόμοι!! Τρίζουν τα κόκκαλα των Ηρώων, των Αγίων, και των εκατομμυρίων, εκατομμυρίων Ελλήνων κάτω από τη γη!! Που είναι οι Δεσποτάδες μωρέ να χτυπήσουν τις καμπάνες πένθιμα;;;;...
Μέγας σεισμός θα έρθει στη χώρα!! Τρομακτικά γεγονότα θα ξεκινήσουν σε λίγο!! Όπως στρώσαμε θα κοιμηθούμε!! Οι Παγκοσμιοποιητές με εντολή του Εωσφόρου έδωσαν εντολή και εδώ στα τσιράκια τους να διαλύσουν τη χώρα!!! Πιο κράτος και ποια υπηρεσία μωρέ θα εγγυηθούν για τη σωματική και ψυχική ασφάλεια αυτών των παιδιών,για να υιοθετηθούν από ομοφυλόφιλους; Ποιος θα ρωτήσει μωρέ αυτά τα αγνά αγγελούδια που έχασαν τους γονείς τους, εάν θέλουν να μπουν σε τέτοια σπίτια;;

Δεν υπάρχει τίποτα μωρέ σ' αυτή τη χώρα;; Επειδή αποφάσισαν οι βουλευτές να τη διαλύσουν και να την στραγγαλίσουν, δεν υπάρχει κάποιος να τη σώσει,δεν υπάρχει νόμος;; Αν αύριο ψηφιστεί ένας νόμος να έχουμε το ελεύθερο να χτυπάμε τους γονείς μας, ή να κλέβουμε δημοσίως, δεν υπάρχει κάποιος νόμος, Δικαιοσύνη, να τους σταματήσει;; Έχω ματώσει και ματώνω από τότε που γεννήθηκα, καθημερινά, για την ορθοδοξία και την Ελλάδα μου. Έχω δώσει εκατομμύρια μάχες για να δω, τι τελικά και εγώ;; Αυτά που βλέπω σήμερα;; Δεν υπάρχει μωρέ ΠΑΤΟΣ σε αυτή τη χώρα;; Η χώρα μας φλέγεται από τη μια άκρη στην άλλη και κινδυνεύει ανά πάσα στιγμή να διαμελιστεί. Χιλιάδες πράκτορες ξένοι παραμονεύουν να μας φάνε.   
Έχουν αποφασίσει απ' έξω τη διάλυση αυτής της χώρας!!!Ο πλανήτης θα πάρει φωτιά μεγάλη σε λίγο!!!Και σεις βρε πολιτικάντηδες άχρηστοι και ανίκανοι, τα νομοσχέδια αυτά σας μάραναν αυτή την ώρα;; Αυτοί οι νόμοι μας έλειπαν, την ώρα που σβήνουμε οι Έλληνες ψυχολογικά, σωματικά, οικονομικά και εθνικά;;   
 

Αντί να ψηφίζετε άλλους νόμους για να στηρίξετε την καταρρέουσα και διαλυμένη ελληνική κοινωνία;; Θα εκραγώωωωωωωωωωω!!! Ουαί υμίν ασήμαντα ανθρωπάκια που οδηγείτε ανερυθρίαστα τη Δοξασμένη Ελλάδα στον Κρανίου Τόπον.... Σταματώ εδώ προς το παρόν!!

Ξεφτίλισαν όλους τους θεσμούς και το σύνταγμα

Τους είπα...
Καμία συνθήκη υποτέλειας και κανένας οικονομικός εκβιασμός δεν συγκρίνονται με την θέληση και την πνευματική υπεροχή των αποφασισμένων Ελλήνων πολιτών!
Είπα θα μιλήσω για την πολιτική γεωγραφία και την πρακτική των κομμάτων της χώρας. Τι έκαναν, δηλαδή, οι πολιτικές δυνάμεις τις τελευταίες δεκαετίες και έφεραν την χώρα στο χείλος της απόλυτης καταστροφής.
Είπα τι έκαναν:
Είπα ότι χρεοκόπησαν τη χώρα και κατάντησαν την πατρίδα μας ζητιάνα. Συμφώνησαν.
Είπα ότι κουρέλιασαν την Εθνική μας αξιοπρέπεια. Επιβεβαίωσαν.
Είπα ότι κομματικοποίησαν τα πάντα, διέλυσαν την παιδεία και έκαναν τα πανεπιστήμια κομματικά γραφεία. Συνηγόρησαν.
Είπα ότι διαχειρίστηκαν σκανδαλωδώς αλλεπάλληλους ελλειμματικούς προϋπολογισμούς, και σκόρπισαν τα οικονομικά πακέτα της ΕΕ. Θαύμασαν.
Είπα ότι χρεοκόπησαν τα ασφαλιστικά ταμεία, τους μεταφορικούς κολοσσούς της χώρας, τις μεγάλες βιομηχανικές μονάδες, τους μεγάλους κρατικούς οργανισμούς και τις ελληνικές τράπεζες. Σοκαρίστηκαν.
Είπα ότι έφτασαν την ανεργία στο 50%. Προβληματίστηκαν.
Είπα ότι απέτυχαν να υποστηρίξουν τα εθνικά μας θέματα. Έσμιξαν τα φρύδια τους.
Είπα ότι κατέστρεψαν τον γεωργικό και κτηνοτροφικό τομέα, διέλυσαν την υγεία και την κοινωνική πρόνοια. Αναθεμάτισαν.
Είπα ότι ξεφτίλισαν τους θεσμούς και το Σύνταγμα, διέλυσαν τη Δικαιοσύνη, υποβάθμισαν το στρατό, τα σώματα ασφαλείας και την εκκλησία. Ανασηκώθηκαν.
Είπα ότι άφησαν ανοικτά τα σύνορα και γέμισε η Ελλάδα από παράνομους μετανάστες. Μαζεύτηκαν.
Είπα ότι έφτασαν τη χώρα στο σημείο οι πολίτες να μην ξέρουν πως να προστατέψουν τον εαυτό τους και την περιουσία τους. Επιβεβαίωσαν.
Είπα ότι ψήφισαν ειδικούς νόμους παρέχοντας άσυλο στον εαυτό τους. Εκνευρίστηκαν.
Και τους ρώτησα:
Είναι δυνατόν να περιμένουμε από αυτούς που μας κατέστρεψαν και συνεχίζουν την καταστροφή να μας σώσουν; ΕΙΠΑΝ ΟΛΟΙ ΟΧΙ !!!
Τότε τους είπα: Ελάτε μαζί μας! Πυκνώστε τις γραμμές μας! Κοντοστάθηκαν. Προβληματίστηκαν. Φοβήθηκαν.
Έλληνες πατριώτες,
Νικήστε το φόβο! Νοιώστε τη δύναμή σας! Κοιτάξτε μας στα μάτια! Ελάτε να πάρουμε πίσω αυτά που μας κλέβουνε!
Είμαστε εδώ, με σοβαρότητα, με υπευθυνότητα, με ειλικρινή λόγο από καρδιάς, χωρίς κούφια λόγια και φωτοβολίδες!
Καμία συνθήκη υποτέλειας και κανένας οικονομικός εκβιασμός δεν συγκρίνονται με την θέληση και την πνευματική υπεροχή των αποφασισμένων Ελλήνων πολιτών!
Ελάτε μαζί μας. Ενώνουμε δυνάμεις. Ανοίγουμε νέους δρόμους, προς την αλήθεια και προς το φως! Αγωνιζόμαστε για μια Ελεύθερη Πατρίδα, για μια νέα Ελλάδα!
Σ' αυτό τον αγώνα σας θέλουμε μαζί μας!

Νίκος Ταμουρίδης Αντγος (ε.α)-Επίτιμος Α' Υπαρχηγός ΓΕΣ Μέλος Διοικούσας Επιτροπής Ελεύθερης Πατρίδας

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΘΡΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος