Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΗΣ...ΠΑΡΑΓΚΑΣ!

Για την υπογραφή της επαίσχυντης και προδοτικής συμφωνίας

Τετάρτη, 20 Ιούνιος 2018 20:41 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Στο ηρωικό Πισοδέρι χτύπησε η καρδιά της Ελλάδος. Στους ακριτικούς Ψαράδες έσπασε η χαβούζα του συριζέικου εθνομηδενισμού και πνίγηκε η περιοχή στις αναθυμιάσεις της προδοσίας.
Στο Πισοδέρι, είχαμε μια έκρηξη αγνού και άδολου πατριωτισμού. Με επικεφαλής τους ιεράρχες της Δυτικής Μακεδονίας πλήθη λαού, άνδρες, γυναίκες και μικρά παιδιά, βροντοφώναξαν ένα μεγάλο ΟΧΙ στο ξεπούλημα της Μακεδονίας. Αψηφώντας τα ΜΑΤ και τα χημικά της "κάργα δημοκρατικής" συγκυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Στους Ψαράδες ο συριζέικος βόθρος,ξέρασε τα βοθρολύματα της επαίσχυντης προδοσίας μολύνοντας την ατμόσφαιρα του ακριτικού αυτού τόπου που ζει και αναπνέει για Ελλάδα!
Ο καταληψίας της Γκράβας, που αν δεν συνέβαινε η οικονομική κρίση θα έβλεπε μονίμως την εξουσία μέσα από το...μακαρόνι (η πραγματική εκλογική δύναμη του πρώην αποκόμματος και ελέω κρίσεως κόμματός του αντιστοιχεί στο 2-3%) δεν τόλμησε να αναφέρει τη λέξη "Μακεδονία" επί ελληνικού εδάφους, όπως δικαίως τον εγκαλεί σήμερα η εφημερίδα ΕΣΤΙΑ-18/6/2018.
"Παρέδωσε όνομα, παρέλαβε...γραβάτα", γράφει η ίδια εφημερίδα. Και η επονείδιστη συμφωνία υπογράφτηκε σε μία...παράγκα! Η συμφωνία της...παράγκας! Η προδοσία, ο κομπασμός και η οίηση (όρα την περίπτωση του νέου...Ταλλευράνδου Κοτζιά (πού καταντήσαμε αλήθεια...), το απύθμενο θράσος, η καταφρόνηση της βουλήσεως της συντριπτικής πλειοψηφίας του ελληνικού λαού, η ασέβεια και Ύβρις απέναντι στους μακεδονομάχους μάρτυρες, όλα αυτάαναμεμειγμένα με γελοιότητα! Και αφού πρόδωσαν τη Μακεδονία "έσκασαν" στο φαΐ!
Η Μακεδονία μας δεν είναι περιουσία του κάθε Τσίπρα και του κάθε Κοτζιά (τρέμε Ταλλευράνδε...) αλλά μέγεθος που δεν διαπραγματεύεται με τίποτε.
Τα διάφορα πολιτικά μηδενικά, οι σπιθαμιαίοι και ολίγιστοι και ουτιδανοί, που διαχειρίζονται, κατά καιρούς, τις τύχες της χώρας έρχονται και παρέρχονται, η ιδέα της Πατρίδας, όμως, μένει. Και ζει και βασιλεύει στις καρδιές των απανταχού Ελλήνων που δεν έχουν διαστραφεί από το όπιο του διεθνισμού και του εθνομηδενισμού.
Οι προδότες προσωρινά μπορούν να επιχαίρουν. Έχουν μαζί τους την εξουσία, την αστυνομική προστασία και προπάντων τα δεκανίκια των ξένων. Δεν πρόκειται, όμως, να ξεφύγουν από την κρίση του Θεού, την οργή του λαού και την αδέκαστη Ιστορία!
Λυκούργος Νάνης, ιατρός
Πηγή: Ελεύθερη Πατρίδα


ΜΙΑ ΓΡΑΒΑΤΑ... ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΤΡΟΠΗ..
ΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΞΕΠΟΥΛΙΟΤΑΝ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ... ΓΙΑ ΜΙΑ ΓΡΑΒΑΤΑ... ΑΥΤΟ ΟΥΤΕ Η ΠΙΟ ΤΡΕΛΗ ΜΑΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΕ ΕΜΠΝΕΥΣΤΕΙ...
ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, ΕΛΛΗΝΕΣ;
Μα, είναι... κόκκινη... Μήπως, για να θυμίζει το αίμα όσων σκοτώθηκαν για αυτή την ένδοξη και ηρωική γη; Άραγε, ποιος θα τολμήσει να φορέσει αυτή τη γραβάτα της αισχύνης;
Θα χρειαστεί να κοκκινίσει από ντροπή και δεν υπάρχει τέτοιο είδος συναισθήματος στους αισχρούς...
Είναι, τουλάχιστον, φίρμα; Ή σας κορόιδεψαν οι "φίλοι γείτονες" με καμιά φτηνή του πεταματού;
Όπως φτηνή και του πεταματού αντιμετωπίστηκε η αρχαία και ιστορική περιοχή της Ελλάδας;
Αυτοί οι "γείτονες" τη δουλίτσα τους έκαναν και με το παραπάνω...
Βρήκαν κορόιδα και βασίλευσαν...
Μα, όσοι δεν κατανοούν τη λέξη αξία, θυσία, τιμή, Πατρίδα, και σκουπίδια να τους δοθούν σαν αντίδωρο σε έναν θησαυρό ανεκτίμητο, το ίδιο θα χαζογελούν ευτυχισμένοι μπροστά στις κάμερες για... το κατόρθωμά τους το... (δεν υπάρχει λέξη να καλύψει αυτό το όνειδος)...
Λοιπόν, για μια γραβάτα κόκκινη...
Για τόσο σε ξεπούλησαν, βρε Πατρίδα μου, αυτή τη φορά, οι τάχα Έλληνες...
Έχει γραβάτες και σε άλλα χρώματα, ξέρεις...
Υπάρχουν χίλια μύρια χώματα, παραδόσεις, αρχαία μνημεία, τάφοι ηρώων, επιγραφές για κατορθώματα εκείνων που παρέμειναν ως το τέλος και έπεσαν νεκροί, για να μην παραδώσουν γη ιερή σε ξένους και εχθρούς...
Υπάρχει πολιτισμός και λαός, απόγονος αυτών, των Μεγάλων...
(Μα πού να τους γνωρίσεις εσύ, αφού η ιστορία δεν είναι κάτι που έμαθες ποτέ...)
ΠΑΝΤΩΣ,... ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΛΛΟΝ...
ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΕΙ Ο ΧΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙΡΟ...
ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΓΡΑΒΑΤΕΣ, ΠΡΑΣΙΝΕΣ, ΚΙΤΡΙΝΕΣ, ΜΠΛΕ, ΜΟΒ,... ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΑ ΑΚΟΜΑ...
ΚΑΙ ΜΕΤΑ;... ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΤΕΛΟΣ;...
ΤΟ ΜΑΥΡΟ;
(Δεν κάνω πολιτική... δε με ενδιαφέρει το ποιος, επειδή δεν πιστεύω στην πολιτική... Θλίβομαι για την κατάντια μας και πενθώ για την Πατρίδα μου... Αυτό μόνο... Πενθώ!)
Της Poli Miltou
Πηγή: Ελεύθερη Πατρίδα

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΘΡΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος