Προδοσία της Μακεδονίας: Άμεσα εκλογές ή δημοψήφισμα!

Δευτέρα, 25 Ιούνιος 2018 16:50 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Αποδεικνύεται κάθε μέρα και πιο καθαρά ότι εδώ και καιρό η πατρίδα μας δεν διαθέτει ελληνική κυβέρνηση, αλλά ένα συνονθύλευμα ατόμων που είτε είναι υποτακτικοί ξένων συμφερόντων είτε ασυνείδητοι πολιτικάντηδες που είναι έτοιμοι να ξεπουλήσουν τα πάντα με αντάλλαγμα την παραμονή τους στην εξουσία.
Η απεμπόληση των δίκαιων αιτημάτων του ελληνικού λαού για την διαφύλαξη της Μακεδονίας και η πλήρως ετεροβαρής συμφωνία που ετοιμάζονται να υπογράψουν απογυμνώνουν τους κυβερνώντες από κάθε επίφαση δημοκρατικής νομιμοποίησης. Κατήντησαν την χώρα μια άθλια «μπανανία», που ο ορυμαγδός των επαίνων από τα ξένα κέντρα για την «επίτευξη» συμφωνίας, αδυνατεί να συγκαλύψει.
Τα Σκόπια κέρδισαν τα πάντα: Αναγνωρίζουμε μακεδονική εθνότητα και γλώσσα, ενώ το διαβόητο erga omnes ισχύει ουσιαστικά μόνον για την Ελλάδα. Παράλληλα, ύποπτες και επικίνδυνες διατάξεις όπως για τα εμπορικά σήματα και επωνυμίες, την μεταφορά στρατιωτικής τεχνογνωσίας (!), ότι θα λαμβάνονται «αποτελεσματικά μέτρα για να αποθαρρύνονται πράξεις από ιδιωτικούς φορείς που ΠΙΘΑΝΟΝ υποδαυλίζουν την βία, το μίσος ή την εχθρότητα» μας κάνουν ιδιαίτερα επιφυλακτικούς.
Εν ολίγοις πρόκειται για ένα κατάπτυστο κείμενο, για μια «συμφωνία» - έκτρωμα και η όλη υπόθεση εξελίσσεται σε πρωτοφανές διπλωματικό φιάσκο και εθνική ήττα ανυπολόγιστων διαστάσεων.
Καλούμε τον ελληνικό λαό να αντισταθεί με κάθε νόμιμο τρόπο στην κατάφορα μειοδοτική για τα εθνικά συμφέροντα και υπαγορευμένη από ξένα κέντρα «συμφωνία».
Ζητούμε από τα κόμματα είτε να μεθοδεύσουν παραιτήσεις όλων των εν ενεργεία και αναπληρωματικών βουλευτών τους ώστε να διεξαχθούν άμεσα εκλογές είτε να απαιτήσουν την ταχύτατη διεξαγωγή δημοψηφίσματος, ως του μόνου έννομου μέσου αποτροπής μιας εθνικής τραγωδίας
www.eleftheripatrida.gr

Ούτε σπιθαμή!!!
Γράφει ο Νίκος Ταμουρίδης Αντγος (ε.α)-Επίτιμος Α' Υπαρχηγός ΓΕΣ Μέλος ΔΕ Ελεύθερης Πατρίδας
Η τρέχουσα δεκαετία αποδεικνύεται ίσως η χειρότερη από συστάσεως του νέου Ελληνικού κράτους. Το μοντέλο της αρπαχτής και της λαμογιάς στο εσωτερικό της χώρας, που επικράτησε από πλευράς πολιτικής και οικονομίας στα χρόνια της μεταπολίτευσης, και η πολιτική του κατευνασμού και της συνεχούς υποχωρητικότητας στο εξωτερικό πεδίο, από πολιτικής-διπλωματικής και στρατιωτικής απόψεως, μας έφεραν στο χείλος της καταστροφής.
Ενώ οι δυτικοί, δήθεν σύμμαχοι και εταίροι, μας έχουν στην εντατική σε πολιτική και οικονομική καταστολή, όλοι οι γείτονες διεκδικούν τμήματα της ιερής χώρας μας!
Οι Τούρκοι θέλουν την Κύπρο, το Αιγαίο, τη Θράκη, μέχρι και για Θεσσαλονίκη μιλούν.
Οι Σκοπιανοί (από πίσω μάλλον οι Γερμανοί) θέλουν να πάρουν τη Θεσσαλονίκη και να φτάσουν μέχρι τον Όλυμπο.
Οι Αλβανοί θέλουν την Ήπειρο. Πρόσφατα έκανε την εμφάνισή της η Δημοκρατία της Τσαμουριάς με Σύνταγμα και Κυβέρνηση και τρέχει στα διεθνή φόρα να αναγνωριστεί! Οι Βούλγαροι καραδοκούν!
Κι εμείς; Η Ελλάδα; Οι πολιτικοί μας ταγοί;
Εμείς, δεκαετίες τώρα, ακολουθούμε το ανιστόρητο, ανύπαρκτο και ανόητο δόγμα ''δεν διεκδικούμε τίποτε''! Εμείς που έχουμε κάθε δικαίωμα να διεκδικήσουμε τις πατρογονικές μας εστίες σε όλο τον περίγυρό μας, έχουμε τους θλιβερούς και ανίκανους πολιτικούς να απεμπολούν τα εθνικά μας δίκαια και για να μείνουν στην καρέκλα (σ.σ. το μόνο που τους ενδιαφέρει) να τα πουλάνε ή μάλλον να τα χαρίζουν όλα!
Είναι νόμος της διπλωματίας: Όταν δεν διεκδικείς εσύ, διεκδικούν οι άλλοι. Και ας το καταλάβουμε όλοι επιτέλους: Δεν υπάρχουν φιλίες και συμμαχίες μεταξύ των κρατών, παρά μόνον συμφέροντα!
Ο ''λύκος'' εξ ανατολών ουρλιάζει και απειλεί! Πεινασμένος μια ζωή, δεν αντέχει, δεν μπορεί να ζει ειρηνικά, δεν είναι στη φύση του. Θέλει να αρπάξει. Θέλει αίμα!
Εμείς, ως Έλληνες, έχουμε δυο απίστευτης δύναμης όπλα: Την ενότητα και τις ένδοξες ένοπλες δυνάμεις μας!
Ας προσέξουν λοιπόν καλά οι πολιτικοί μας, οι οποίοι και οπαδοί του διχασμού αποδεικνύονται, αλλά και τις ένοπλες δυνάμεις έχουν σε μεγάλο βαθμό απαξιώσει, ενδιαφερόμενοι μόνο για το ατομικό και κομματικό τους συμφέρον. ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να χάσουμε ούτε μια σπιθαμή γης! Ο οργή του λαού ξεχειλίζει!
Η Νέμεσις, η θεία δίκη, παραμονεύει!
Αυτή η γη, η ποτισμένη από αρχαία και πρόσφατα αίματα προγόνων ήταν, είναι και θα παραμείνει ΕΛΛΗΝΙΚΗ! Ούτε σπιθαμή!

ΥΓ ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ: Εδώ και τρεις μήνες περίπου έχω γραφτεί στο facebook. Όποιος φίλος θέλει μπορεί να μου κάνει αίτημα φιλίας για να μαθαίνει πρώτος τα όσα συμβαίνουν και θα συμβούν στην πατρίδα μας με φοβερές φωτογραφίες, αποκαλύψεις και σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΘΡΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος