Κατακαημένε ελληνισμέ ποιοι κάθονται στο εθνικό σου πηδάλιο

Παρασκευή, 07 Σεπτέμβριος 2018 20:23 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Φίλοι μου, δεν έχω το χρόνο να σας γράψω πολλά!!! .... Η ΕΛΛΑΔΑ ΖΕΙ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ! Αλλά σας Ελληνισμός χάσαμε πολλά εδάφη!!!Και τι δεν χάσαμε!!!.
Στην Πόλη έχουν απομείνει 3000 -όλοι και όλοι- γέροντες!!! Στην Ίμβρο και στην Τένεδο απέμειναν λιγότερο από 150 γέρικες Ελληνικές ψυχές!!! Το 40% της Κύπρου βρίσκεται για 45 χρόνια υπό Τουρκική Κατοχή!!! Ο Ελληνισμός της Βορείου Ηπείρου "αποκαθίσταται εθνικά" στα κακόφημα στέκια της Αθήνας, όπου πουλάει τη φθηνή εργασία του!!!!
Ο Ελληνισμός των χωρών της πρώην ΕΣΣΔ γίνεται και πάλι για τρίτη φορά στην Ιστορία του πρόσφυγας!!! Ο Αιγυπτιώτης Ελληνισμός είναι φάντασμα του παρελθόντος!!!
Το Πατριαρχείο Αντιοχείας εξαφανίστηκε!!!.... Και τα υπόλοιπα τρία Κωνσταντινούπολης, Αλεξανδρείας, και Ιεροσολύμων, παραμένουν Αιχμάλωτα με άκρως ζοφερό το μέλλον τους!!!... Και....
Και.... ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΕΣΤΩ και τώρα να ΣΗΜΑΝΕΙ μια ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΝΣΤΡΑΤΙΑ για να ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ο ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ, ΑΝΑΘΕΣΑΜΕ στους ΞΕΡΙΖΩΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ντόπιους και ξένους, να λύσουν το Κυπριακό, να περιφρουρήσουν το Αιγαίο, να διασφαλίσουν τα δικαιώματα της μειονότητας μας στην Αλβανία, και να διευθετήσουν τις διαφορές μας με τα Σκόπια πουλώντας τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!!!....
ΚΑΤΑΚΑΗΜΕΝΕ ΕΛΛΗΝΙΣΜΕ, ΠΟΙΟΙ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΟΥ ΠΗΔΑΛΙΟ!!!
ΟΧΙ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ και δεν μπορούμε να δεχτούμε τόση ταπείνωση για αυτόν τον περήφανο λαό!!! ΕΝΑ ΛΑΟ που αγωνίστηκε με νύχια και με δόντια κάθε φορά που το απαίτησαν οι περιστάσεις, για να κρατηθεί υπερήφανος και ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ σε αυτή τη ΓΗ !!!
ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟΣ..... ΠΑΝΤΑ ΜΟΝΟΣ!!! ΟΧΙ!!! Δεν πρέπει και δεν μπορούμε να αφήσουμε να κυριεύσει το λαό μας η νοοτροπία που τον χαρακτηρίζει "τεμπέλη και κηφήνα". Μια νοοτροπία που εκπορεύεται από την εθελοδουλία και το ραγιαδισμό μιας εξουσίας παραδομένης στην οικονομική ανωτερότητα των ξένων!... Μια ανωτερότητα όμως που την κατέκτησαν ΟΤΑΝ ο δικός μας λαός ΠΑΛΕΥΕ για να ζήσει με το Ξεροκόμματο που του ΠΕΤΑΞΑΝ σαν Αντάλλαγμα της Συμμετοχής του στον Πόλεμο!!!..
Και είχε προσφέρει ΠΟΛΛΑ, πάρα πολλά σε εκείνον τον αγώνα ο λαός μας!!!
ΤΑ ΕΙΧΕ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΟΛΑ ενωμένος και χωρίς τον παραμικρό δισταγμό!!! ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟΣ!!! ΠΑΝΤΑ ΜΟΝΟΣ!!!
ΟΧΙ!!! Σ` αυτό το λαό, στον Ελληνικό λαό αξίζει κάτι καλύτερο από το σκυμμένο κεφάλι, τη μοιρολατρία, ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΤΟΥ ΕΠΑΙΤΗ που προσπαθούν να του εμφυσήσουν ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΥΡΩΥΠΟΔΟΥΛΟΙ για να ΚΑΤΑΛΥΣΟΥΝ την ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ! Την πιο μεγάλη του ΔΥΝΑΜΗ!!! ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ!!!
ΜΟΝΟΣ και αυτή τη φορά ο λαός θα τους ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ που τους πρέπει: ΟΧΙ!!! ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΧΙ !!!

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΘΡΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος