Σύντομα η τελική του εικόνα...

Πέμπτη, 25 Οκτώβριος 2018 20:37 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Ο κ. Κοτζιάς αποκάλυψε σε τηλεοπτική συνέντευξη ότι στο επίμαχο Υπουργικό Συμβούλιο ο κ. Τσίπρας άκουγε απαθώς τον κ. Καμμένο να λέγει ότι "ο Σόρος χρηματοδοτεί την κυβέρνηση με 50 εκατ. ευρώ".
Ερωτηθέις αν αντέδρασε κανείς σε αυτή την βαρύτατη καταγγελία είπε: "Ούτε ο ίδιος ο πρωθυπουργός".
Ο κ. Κοτζιάς περιέγραψε τον πραγματικό κ. Τσίπρα: Ποτέ δεν αποφασίζει ούτε επεμβαίνει, απλώς παρακολουθεί. Δεν είναι ο μόνος που αποκαλύπτει την αδυναμία του πρωθυπουργού να κυβερνήσει. Ο αναλυτής κ. Κ. Καλλιτσης θα γράψει για τα παραπάνω:
"... Την ώρα που ο υπ. Εθνικής Άμυνας ρεζίλευε διεθνώς τη χώρα, ο Τσίπρας παρακολουθούσε απαθώς ένα σκυλοκαυγά στο υπουργικό συμβούλιο και τελικά κράτησε αυτόν που κατήγγειλε την δική του πολιτική".
Ο κ. Μ. Τσιντσίνης (Καθημερινή) θα γράψει: "... Ο Τσίπρας δεν διώχνει υπουργούς. Δεν επιβάλλει γραμμή σε κανέναν. Παρακολουθεί παθητικά άλλους να αποφασίζουν, άλλους να διαφωνούν. Δεν συντηρεί ισσοροπίες, ανέχεται ανισορροπίες". Και περιγράφει πως ακόμη και ο Λαφαζάνης, μόνος του έφυγε.
Ο κ. Χρυσόγονος ευρωβουλευτής (πρώην του ΣΥΡΙΖΑ) θα πει: "Ο κ. Τσίπρας κάποια στιγμή χάθηκε στην Κρήτη με τον κ. Βαρουφάκη. Όταν γύρισε, είχε πεισθεί ότι μπορούμε να εκβιάσουμε την Ευρώπη και άλλαξε εντελώς την στρατηγική του κόμματος".
Τι περιγράφουν σιγά - σιγά ο ένας μετά τον άλλον με τι πρόσφατες αυτές δηλώσεις τους; Ότι έχουμε έναν ετερόφωτο πρωθυπουργό, που παρασύρεται, δεν παίρνει αποφάσεις για τίποτε και μάλλον είναι όμηρος του περιβάλλοντός του, δηλαδή σύρεται και φέρεται κατά περίπτωση.
Κανείς δεν το λέει ακόμη φωναχτά αλλά μην ανησυχείτε. Η ζωή δεν χαρίζεται σε κανέναν: Πάντα είμαστε το ελάττωμά μας και αυτό κάποια στιγμή κυριαρχεί στην τελική μας εικόνα.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΘΡΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti