Κατοχή

Με την έγκριση Ελλήνων βουλευτών, η Ελλάδα βρέθηκε σήμερα 12-2-2012, υπό κατοχή του διεθνούς τοκογλυφικού κεφαλαίου. Υπό την οικονομική μπότα...
Παρασκευή, 24 Φεβρουάριος 2012 02:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Με την έγκριση Ελλήνων βουλευτών, η Ελλάδα βρέθηκε σήμερα 12-2-2012, υπό κατοχή του διεθνούς τοκογλυφικού κεφαλαίου. Υπό την οικονομική μπότα βρίσκεται η χώρα και ο λαός, διαμαρτυρόμενος και πενόμενος για την μακρόχρονη καταδίκη που μας επιφυλάσσουν οι άνθρωποι της «εμπιστοσύνης μας».
Η κατάντια αυτή, είχε σηματοδοτηθεί πολλά χρόνια πριν, με την επιδρομή ξένων και ντόπιων, εν πλήρει συνειδήσει, με διαδοχικούς εκτελεστές του σχεδίου εξόντωσης της χώρας και του λαού της.
Εμφύλιος, νόθευσις της βούλησης του ελληνικού λαού, χούντα του 1967, διχοτόμηση Κύπρου, ψευτοδιλλήματα καταστροφής, απεχθείς συμφωνίες, επάρατους οικονομικούς δανεισμούς, κατασπατάληση του εθνικού πλούτου, εκμαυλισμός, αποπροσανατολισμός σκέψης, αρρωστημένες πρακτικές, ερήμην του λαού, για το λαό.
Ο βιασμός της λαϊκής θέλησης, επώδυνος από καιροσκοπικές σκοπιμότητες, με σαθρά επιχειρήματα, που δεν χωράνε σε στοιχειώδη λογική.
Και ο μεν κ. Παπανδρέου, συνεπής στο έργο του για την κατεδάφισή μας, εγείρει διαγραφές συνείδησης. Ο δε κ. Σαμαράς, δικαιολογώντας την πράξη του, μου θύμισε την απάντηση της παρθένου γυναίκας. Πώς, η επαναληπτική συνουσία, δεν είναι επώδυνη και θα εκτελεστεί στο μέλλον παρθενορραφή. Όσον αφορά για τον «Κολοτούμπα», (δική του η έκφραση), η στάση του προσδιορίσθηκε από τις δημοσκοπήσεις.
Τώρα περιμένουμε το καλοκαίρι τον επόμενο βιασμό μας από τους επιβήτορες, αν φυσικά τους «κάτσουμε».
κ. Σαμαρά Αντώνη. Λίγο ή πολύ έγκυος η γυναίκα δεν είναι. Ή είναι ή δεν είναι.
Έχασες και εσύ την ευκαιρία της ζωής σου. Έχασες τους φίλους σου.
Θέμης Πατσιλίβας
Φυσικοθεραπευτής

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΘΡΑ

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος