Γέροντας Παΐσιος: «Αδελφοί, μας εξαπατούν με τερατώδη ψέματα!»

Γράφει ο Ανάργυρος Ξεπαπαδάκης
Τρίτη, 20 Μάρτιος 2012 02:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Στο βιβλίο «Σκεύος εκλογής» σελ. 420-422 λέει ο Γέροντας Παΐσιος:
«Επέβαλαν στην χώρα μας ένα πολύ μεγάλο εξωτερικό δημόσιο χρέος, τόσο μεγάλο που, όχι μόνον να μη μπορούμε να το ξεχρεώσουμε, αλλά ούτε τους τόκους αυτού του δανείου να μην προλαβαίνουμε. Με αυτό καταφέρνουν με εύλογη δικαιολογία να επιβάλλουν στο λαό ένα ΟΙΚΟΝΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΕΩΣ ΕΣΧΑΤΩΝ.
Θα επιβάλλουν ΣΥΝΕΧΩΣ ΝΕΑ οικονομικά μέτρα, δυσβάστακτα, φόρους ασήκωτους και πάρα πολλά άλλα μέτρα, έτσι ώστε να κάνουν τον λαό να αγανακτήσει. Και θα πετύχουν με αυτό; Ακούστε. Ο λαός καταπιεζόμενος από τα δυσβάστακτα οικονομικά μέτρα θα ζητάει κάποια στιγμή να ξανασάνει, αλλά αυτή τη στιγμή ΔΕΝ πρόκειται να του χαρίσουν ποτέ,
Παρά μόνον έως ότου σκύψει το κεφάλι του εντελώς στο έδαφος, δηλώνοντας τέλεια υποταγή στο καινούργιο τους σύστημα. Θα λένε έχετε δίκιο που διαμαρτύρεσθε, όμως έχετε μεγάλο εξωτερικό ΧΡΕΟΣ και αυτοί που έχουν πάρα πολλά λεφτά φοροδιαφεύγουν, για να μη σας επιβάλουμε άδικα μεγάλους φόρους κτλ πρέπει να ΑΠΟΔΕΧΘΕΙΤΕ το τέλειο σύστημα ηλεκτρονικού οικονομικού ελέγχου.
Έτσι ώστε να βλέπουμε ποιοι είναι νομοταγείς πολίτες και ποιοι φοροφυγάδες. Ταυτόχρονα θα παρέχουν μέσω του ηλεκτρονικού οικονομικού συστήματος πολλές διευκολύνσεις και προτεραιότητες, με τις οποίες θα ΞΕΓΕΛΟΥΝ στον κόσμο ότι θα ανακουφιστεί λίγο οικονομικά (…)
Αδελφοί μας εξαπατούν με ΤΕΡΑΤΩΔΗ ψέματα. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ με όσα αυστηρά οικονομικά μέτρα κιʼ αν λάβουν να ξεχρεώσουν το χρέος μας αυτό, γιατί δεν εξυπηρετεί ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΟΥΣ η ύπαρξη μιας εύρωστης, οικονομικά, Ελλάδας (…)
Έτσι καταφέρνουν να μας φέρνουν στο δίλημμα και να αναγκάζουν τους πολιτικούς μας να μας λένε: Υποφέρουμε όλα αυτά, γιατί δεν συμμορφωνόμαστε με τις υποδείξεις των εταίρων μας, η ΛΥΣΗ είναι μία: ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ…»
Σε άλλο σημείο μιας ομιλίας του λέει μεταξύ άλλων:
«… Είναι κρίμα, γιατί σήμερα κατόρθωσε ο διάβολος κιʼ αιχμαλώτισε τις ΗΓΕΣΙΕΣ. Κλαίω την Ελλάδα. ΔΕΝ ΕΧΕΙ μείνει τίποτα όρθιο σήμερα. Η Ελλάδα για να σωθεί, πρέπει όλοι οι ηγέτες της όπου κιʼ αν βρίσκονται να πάνε ΕΞΟΡΙΑ…
Να φύγουν γιατί παρόντες μολύνουν.
Σήμερα πουλήθηκαν όλα. Έχει κατορθώσει ο «Διεθνής Σιωνισμός» με τα προγράμματα που κάνει εδώ και 180 χρόνια, να εφαρμόσει σήμερα τα σχέδιά του. Σήμερα όμως που όλοι γονατίσαμε και ΔΕΝ υπάρχει ελπίς, ΘΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ο Θεός των πατέρων μας για τα αίματα των Μαρτύρων μας και τα λείψανα των Αγίων μας.
Το ΑΙΜΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ που χύθηκε για την Ορθοδοξία, εάν ΕΝΩΘΕΙ σήμερα θα γίνει πλωτό ποτάμι, να πνίξει τους κανίβαλους που λέγονται «μεγάλοι».
… Αυτό θα είναι η αφετηρία μέσω της οποίας ο Θεός, με το δικό Του τρόπο, θα ελευθερώσει τους χριστιανούς και θα τους υψώσει ΠΑΛΙ στην γραμμή τους. Και θα επανέλθει το ΒΥΖΑΝΤΙΟ.
Και ξέρετε γιατί; Διότι οι ευρωπαίοι λαοί θα ΞΑΝΑΕΝΩΘΟΥΝ (Ορθόδοξα θα εννοεί). Ποιος θα τους οδηγεί; Δεν κρατάει κανείς. ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ κρατάμε την Ορθόδοξη Πίστη».
Η γνώμη του ώρα σαν Ανάργυρος; Ακόμα ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ! Προσέξτε τι θα αρχίζει να συμβαίνει σε λίγους μήνες στη χώρα μας… Δεν μπορώ να σας γράψω κάποια πράγματα… Άλλα όμως, θα συνεχίσω να σας αποκαλύπτω πρώτα ο Θεός. Εξʼ ίσου ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ!
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΘΡΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα