Ευχαριστήριο του Πανγυθεατικού ΓΣ

Σε Καρυάτιδες και ακαδημίες Αστέρα Βλαχιώτη

Πέμπτη, 29 Δεκέμβριος 2016 18:11 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ευχαριστήριο του Πανγυθεατικού ΓΣ

Ευχαριστίες προς όλους όσοι συνέβαλαν στη δράση συγκέντρωσης τροφίμων και ειδών ένδυσης για συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, εξέδωσε ο Πανγυθεατικός ΓΣ.

Αναλυτικά, το ευχαριστήριο έχει ως εξής:

«Το ΔΣ του ΠΑΝΓΥΘΕΑΤΙΚΟΥ ΓΣ θα ήθελε να ευχαριστήσει τους μικρούς και μεγάλους φίλους μας, που παραβρέθηκαν στο Δημοτικό στάδιο Γυθείου, παρά το τσουχτερό κρύο, για το φιλικό τουρνουά με σκοπό τη συγκέντρωση τροφίμων και ρούχων για τους συμπολίτες μας που τα έχουν ανάγκη. Ιδιαίτερες ευχαριστίες πρέπει να δωθούν στην ακαδημία ποδοσφαίρου του Αστέρα Βλαχιώτη και πιο συγκεκριμένα στον εξαίρετο φίλο και προπονητή Νίκο Χελιώτη, που κατάφερε μαζί με τους γονείς και τα παιδιά της ομάδας, να ενισχύσουν το σκοπό του αγώνα κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ και μια πολύ μεγάλη υπόκληση πρέπει να δοθεί στις Καρυάτιδες Σπάρτης, που ταξίδεψαν μέχρι το Γύθειο, μέχρι και από Καλαμάτα κάποιες παίχτριες, για να συμμετάσχουν και αυτές στο τουρνουά. Το ΔΣ της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου, ο προπονητής Νείλος Καρράς και οι αθλήτριες των Καρυάτιδων έχουν την ευγνωμοσύνη μας. Ο ΠΑΝΓΥΘΕΑΤΙΚΟΣ ΓΣ εύχεται σε όλους Καλή Χρονιά με υγεία και δύναμη και επίσης καλή αθλητική χρονιά σε όλες τις ομάδες. Τα τρόφιμα και τα ρούχα που συγκεντρώθηκαν θα δοθούν σε οικογένειες της πόλης σε συνεργασία με την Μητρόπολη Γυθείου.

Σας ευχαριστούμε…»

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος