Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα αγώνων αυτοκινήτου για το 2017

Πρωταγωνιστεί για μία ακόμη χρονιά η Λέσχη Αυτοκινήτου Σπάρτης

Δευτέρα, 02 Ιανουάριος 2017 19:38 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα αγώνων αυτοκινήτου για το 2017

Η Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος (Ο.Μ.Α.Ε.) έδωσε στη δημοσιότητα το πρόγραμμα αγώνων αυτοκινήτου για το 2017.

Η Λέσχη Αυτοκινήτου Σπάρτης, για άλλη μια χρονιά πρωταγωνιστεί στην διοργάνωση αγώνων αυτοκινήτου, αφού κάθε χρόνο οι βαθμολογίες των παρατηρητών, την κατατάσσουν στην κορυφή.

Έτσι και το 2017 η ΛΑΣ θα κληθεί να διοργανώσει έξι  επίσημους αγώνες, με κορυφαία εκδήλωση το Rally Sprint  «ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ « στη περιοχή των Καρυών.

Εκτός αυτού, με πρόταση της ΛΑΣ θα γίνου έξι αγώνες σε χωμάτινες χρονομετρημένες κλειστές πίστες με την επωνυμία TRC  (Timed Rally Cup) που θα διεξαχθούν στην περιοχή των Καρυών (δύο), δύο στη Κόρινθο και δύο στο Πύργο. Πρόκειται για ένα νέο θεσμό στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού που θα έχει θέαμα, ταχύτητα και μεγάλες συγκινήσεις για αγωνιζόμενους και θεατές. Ακόμα, στο αεροδρόμιο Σπάρτης θα γίνει αγώνας Drag Racing – Drag Day - Drift.

Τέλος, η Σπάρτη διαθέτει την καλύτερη και μεγαλύτερη πίστα καρτ της Ελλάδος που βρίσκεται στην  περιοχή της Αγίας Κυριακής, δηλ. δίπλα στη πόλη, που θα διοργανωθούν αγώνες Drift - Drag Day - δεξιοτεχνίες και  αγώνες κάρτ.

Ένα πλούσιο αγωνιστικό πρόγραμμα και μεγάλες συγκινήσεις που μόνο ο μηχανοκίνητος αθλητισμός μπορεί να προσφέρει σε όλους».

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος