Ένας… Φράγκος έκανε τη διαφορά: ΑΕ Σπάρτη-Χανιά 3-1!

Στην 6η θέση της βαθμολογίας οι Σπαρτιάτες

Τετάρτη, 12 Απρίλιος 2017 18:46 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ένας… Φράγκος έκανε τη διαφορά: ΑΕ Σπάρτη-Χανιά 3-1!

Με 3-1 επικράτησε η ΑΕ Σπάρτη του ΑΟ Χανιά, σε αγώνα που διεξήχθη το μεσημέρι της Μ. Τετάρτης στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης.  Η ομάδα της Σπάρτης φόρτσαρε στο τελευταίο 20λεπτο του αγώνα και εν τέλει πήρε τη σημαντική νίκη που την έφερε στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η ομάδα του Σωτήρη Αντωνίου προηγήθηκε στο 33′ με τον Μπουντόπουλο, αλλά τα Χανιά σκόραραν με τον Ρούνεϊ στο 51′ για να βάλουν… δύσκολα στους γηπεδούχους.

Τελικά, η πίεση της Σπάρτης καρποφόρησε στο 75′, με τον Παπαχρήστου να σκοράρει μετά από κόρνερ του Φράγκου, ενώ στο 87′ ο δημιουργός (Φράγκος) έγινε εκτελεστής και σκόραρε για το τελικό 3-1.

Με αυτή τη νίκη η Σπάρτη έφτασε τους 39 βαθμούς ενώ τα Χανιά έμειναν στους 30.

Οι συνθέσεις:
ΑΕ Σπάρτη (Σωτήρης Αντωνίου): Κραβαρίτης, Σιώπης (53′ Ηλιόπουλος), Παπαχρήστος, Γκαλίτσιος, Μπανούσης, Οικονομόπουλος, Αναστασόπουλος, Ροβίθης (67′ Καρτσαμπάς), Λώττας (73′ Φράγκος), Μπουντόπουλος, Αναστασάκος
ΑΟ Χανιά (Νίκος Παντέλης): Γεωργίου, Ζέρης, Δαμιανάκης, Βασιλείου (46′ Αρφάτης), Τσουκάνης, Δρίζης (80′ Γεωργακόπουλος), Φουρλάνος, Ντούμος (69′ Μηλιώτης), Αποστολόπουλος, Σταματής, Ρούνεϊ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti