Οριστικό: Δεν ταξιδεύει στις Σέρρες για το ματς με Πανσερραϊκό η ΑΕ Σπάρτη!

Ο κίνδυνος της αποβολής από το πρωτάθλημα

Σάββατο, 13 Μάιος 2017 12:27 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Οριστικό: Δεν ταξιδεύει στις Σέρρες για το ματς με Πανσερραϊκό η ΑΕ Σπάρτη!

Δεν θα ταξιδέψει τελικά στις Σέρρες, η ομάδα της ΑΕ Σπάρτη για τον αυριανό αγώνα κόντρα στον Πανσερραϊκό, μετά από απόφαση των ποδοσφαιριστών. Αν και αρχικά υπήρχαν σκέψεις να παίξει η ομάδα στις Σέρρες και στη συνέχεια οι παίκτες να προχωρήσουν σε νομικές ενέργειες για τη διεκδίκση των δεδουλευμένων τους, το επεισόδιο στα γραφεία της ομάδας το μεσημέρι της Παρασκευής και όσα ακολούθησαν με τις δηλώσεις του προέδρου Δ. Νικόλαρου, φαίνεται ότι "δυναμίτισαν" ακόμη περισσότερο το ήδη κακό κλίμα.

Παράλληλα, όπως δήλωσε ο γενικός αρχηγός της ομάδας Θ. Σταυρόπουλος στο Fly fm, 13 ποδοσφαιριστές της ΑΕ Σπάρτης τελικά κατέθεσαν προσφυγή.

Υπενθυμίζεται ότι εφόσον δεν αγωνιστεί η Σπάρτη στις Σέρρες, θα μηδενιστεί και θα της αφαιρεθούν τρείς βαθμοί στο τρέχον πρωτάθλημα. Τα χειρότερα όμως δεν έχουν έρθει, καθώς αν δεν βρεθεί συμβιβαστική λύση εντός της προσεχούς εβδομάδας και η ομάδα δεν "κατεβεί" σε δεύτερο και τρίτο αγώνα, θα αποβληθεί από το πρωτάθλημα!

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος