«Φως» στο τούνελ για την ΑΕ Σπάρτη;

Νέα δεδομένα στην προσπάθεια εξεύρεσης λύσης - Τι ειπώθηκε στο ΔΣ Σπάρτης για την ομάδα

Τρίτη, 16 Μάιος 2017 12:24 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Φως» στο τούνελ για την ΑΕ Σπάρτη;

Σε διαφορετική βάση φαίνεται ότι μπαίνει το θέμα της ΑΕ Σπάρτη, καθώς σύμφωνα με το photoreporter.gr, διοίκηση και παίκτες οδεύουν σε συμβιβαστική λύση.

Η παροχή εξουσιοδότησης από τους μετόχους της ομάδας προς το κ. Δημήτρη Νικόλαρο, για να χειριστεί θέματα που αφορούν την ΑΕ Σπάρτη, νομιμοποιεί ουσιαστικά τις όποιες ενέργειες αναλαμβάνει από εδώ και στο εξής, μέχρι να μεταβιβαστούν οι μετοχές στο όνομά του, όπως είχε αναφέρει και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Άρα στην περίπτωση που ισχύουν τα παραπάνω, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι παίχτες -σήμερα ή αύριο- θα προσέλθουν για να βρουν μια συμβιβαστική λύση και ένα οικονομικό διακανονισμό με τον κ. Νικόλαρο, ώστε η ομάδα να αγωνιστεί στον προσεχή αγώνα της Football League κόντρα στον Αχαρναϊκό.

Εν κατακλείδι, η εξουσιοδότηση νομιμοποιεί τον κ. Νικόλαρο να προχωρήσει σε διακανονισμό με τους παίκτες, ώστε η αγωνιστική περίοδος να ολοκληρωθεί ομαλά για την ομάδα..

Παίχτες και διοίκηση οδεύουν στη λύση και αυτό είναι καλό και για τους εργαζόμενους στην ομάδα(παίχτες και προσωπικό), αλλά και για την πόλη της Σπάρτης που πίστεψε και στήριξε την πορεία της ομάδας.

Επίσης, ο Δήμος Σπάρτης και η πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου στήριξαν την ομάδα διαμορφώνοντας το Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης, με εγκαταστάσεις που κόστισαν κοντά στις 300.000 ευρώ, έτσι ώστε η ομάδα να μπορεί να αγωνιστεί στη Football League.

Με πληροφορίες από photoreporter.gr

Στο ΔΣ Σπάρτης συζητήθηκε
το θέμα της ΑΕ
Αναφορά στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΑΕ Σπάρτη έγινε στο Δημοτικό Συμβούλιο Σπάρτης της Δευτέρας 15/5. Ο δήμαρχος κ. Βαγγέλης Βαλιώτης ζήτησε να λήξει άμεσα το θέμα με τα διοικητικά, ενώ ανέφερε ότι ο Δ. Σπάρτης θα αναλάβει πρωτοβουλία να ενημερώσει όλους τους φορείς της πόλης.

Ο επικεφαλής της «Ελπίδας», Χρ. Αλεξάκος, τόνισε ότι είναι θλιβερό το θέαμα της Σπάρτης. «Πάμε για το κενό, μακάρι να αλλάξει κάτι» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ο επικεφαλής της «ΑΝΑΣΑ», Π. Κουμουνδούρος, επεσήμανε ότι «η εμπλοκή μεγαλοπαραγόντων συνεχίζει να δημιουργεί προβλήματα. Έψαχνε ηρωική έξοδο (σσ ο Δ. Γιαννακόπουλος) και το κατάφερε σε βάρος των εργαζομένων».

Ο Δ. Λεβεντάκης από τη «Λαϊκή Συσπείρωση υπογράμμισε ότι «ήταν αναμενόμενο ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο, καθώς η Σπάρτη δεν είναι Καλαμάτα ή Πάτρα. Πάντως, αξίζουν συγχαρητήρια σε παίκτες και τεχνικό τιμ». Ο ίδιος πρόσθεσε ότι «ψηφίσαμε με βαριά καρδιά για τις παρεμβάσεις στο Δημοτικό Στάδιο. Τουλάχιστον να αξιοποιηθούν από τα ερασιτεχνικά σωματεία».

Ο ανεξάρτητος σύμβουλος Αλ. Βουνάσης ανέφερε ότι «οι επιχειρηματίες μπαίνουν στον αθλητισμό για το κέρδος».

Με αρκετή δόση ειλικρίνειας, ο δημοτικός σύμβουλος Μαρ. Τζωρτζάκης ζήτησε συγγνώμη από το Σώμα «για τον υπερβολικό ενθουσιασμό που είχα για το μέλλον της ΑΕ Σπάρτη».

Τέλος, ο δήμαρχος Βαγγ. Βαλιώτης ενημέρωσε ότι οι εγκαταστάσεις στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης θα αξιοποιηθούν από τις Καρυάτιδες και από άλλα σωματεία και αθλητές της περιοχής. Ωστόσο, με νόημα ο κ. Βαλιώτης τόνισε ότι «κάποτε πρέπει να βάλουμε τους δικούς μας κανόνες σε αυτά που μας ζητούνται», αναφερόμενος προφανώς στις πιέσεις που δέχτηκε ο Δ. Σπάρτης, το περασμένο καλοκαίρι, για την υλοποίηση των παρεμβάσεων στο Δημ. Στάδιο Σπάρτης, ώστε η ΑΕ να λάβει άδεια από τη διοργανώτρια Αρχή για να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Football League.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος