Λάκωνες μαθητές γνώρισαν από κοντά τις αθλήτριες της Εθνικής βόλεϊ! (ΦΩΤΟ)

Παρασκευή, 19 Μάιος 2017 11:28 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Λάκωνες μαθητές γνώρισαν από κοντά τις αθλήτριες της Εθνικής βόλεϊ! (ΦΩΤΟ)

Επίσκεψη της Εθνικής
στο Γυμνάσιο Σκάλας
Εξάλλου, μετά από πρόσκληση των μαθητών του Γυμνασίου Σκάλας, η Εθνική Ομάδα Πετοσφαίρισης  Γυναικών επισκέφθηκε το συγκεκριμένο σχολείο, την Τετάρτη (17/5).

Οι αθλήτριες συνοδευόμενες από την αρχηγό τους, κ. Στέλλα Χριστοδούλου και τον team manager της Εθνικής Ομάδας, κ. Ευάγγελο Περόπουλο, αφού έτυχαν θερμής υποδοχής από τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές του Γυμνασίου Σκάλας, μοίρασαν μπάλες, υπέγραψαν αυτόγραφα και φωτογραφήθηκαν με τους μαθητές.

Σημαντική ήταν η προσέγγιση της αρχηγούς της Εθνικής στους μαθητές για την αξία της άθλησης. «Από τον αθλητισμό έχουμε πολλαπλά οφέλη, τόσο για την υγεία μας όσο και για την διαμόρφωση της προσωπικότητας μας», τόνισε.

Ο κ. Περόπουλος επισήμανε ότι οι βάσεις του αθλητισμού μπορούν να μπουν από την πολύ μικρή ηλικία. «Η άθληση κάνει πολύ καλό στην υγεία. Η ενασχόληση των παιδιών με τον αθλητισμό, κατά τον ελεύθερό τους χρόνο, έχει μόνο ευεργετικά αποτελέσματα, καθώς τα βοηθά να στραφούν μακριά από συνήθειες που μπορεί να είναι επιβλαβείς», συμπλήρωσε.

Έπειτα, ακολούθησε διάλογος ανάμεσα στους μαθητές και τις αθλήτριες.

Η διευθύντρια κ. Κυριακούλα Βασιλάκου και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου προσέφεραν χυμούς και εδέσματα στις αθλήτριες, ενώ αυτές τους ευχαρίστησαν για την πρόσκληση και την εγκάρδια φιλοξενία στο σχολείο τους.

Παρακολούθησαν την προπόνηση
της Εθνικής οι μαθητές του Ξηροκαμπίου
Επίσης, οι μαθητές του Γυμνασίου  Ξηροκαμπίου με τη συνοδεία των εκπαιδευτικών  τους επισκέφθηκαν την Τετάρτη 17/5 στο κλειστό Γυμναστήριο Βλαχιώτη, την  Εθνική  Ομάδα Γυναικών πετοσφαίρισης και παρακολούθησαν  την πρωινή  προπόνηση της ομάδος.

Οι υπεύθυνοι της Εθνικής Ομάδας και οι αθλήτριες υποδέχθηκαν θερμά τους μαθητές και μαθήτριες και τους έκαναν να αισθανθούν πολύ όμορφα και άνετα, αφού συμμετείχαν και κάποια παιδιά ως βοηθοί στη διάρκεια της προπόνησης. Οι  μαθητές, αφού παρακολούθησαν την υψηλού επιπέδου  προπόνηση της Εθνικής, συζήτησαν με τις αθλήτριες και έβγαλαν αναμνηστικές φωτογραφίες.

Ο διευθυντής του Γυμνασίου Ξηροκαμπίου απένειμε αναμνηστική πλακέτα για την πολύτιμη  προσφορά  της Εθνικής ομάδος στον ελληνικό αθλητισμό.

Φιλικά με Ρουμανία
Εξάλλου, με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας βόλεϊ Γυναικών στο Δ. Ευρώτα. Τη Δευτέρα 22/5 και ώρα 6:00 μμ στο κλειστό γυμναστήριο Βλαχιώτη, οι αθλήτριες της Εθνικής μας θα αντιμετωπίσουν σε διεθνή φιλικό αγώνα την Εθνική Ρουμανίας.

Επίσης, ο Δήμος Μονεμβασίας θα φιλοξενήσει την Εθνική ομάδα βόλεϊ Γυναικών της Ρουμανίας από τις 21 έως 25 Μαΐου, ενόψει της προετοιμασίας των προκριματικών του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Βόλεϊ γυναικών. Οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται καθημερινά στο κλειστό γυμναστήριο Μολάων.

Την Τετάρτη 24 Μαΐου και ώρα 6:00 μμ, στο κλειστό γυμναστήριο Μολάων, θα διεξαχθεί διεθνής  φιλικός αγώνας μεταξύ των Εθνικών ομάδων βόλεϊ γυναικών  Ελλάδας – Ρουμανίας.

Η προετοιμασία της Εθνικής μας ομάδας και οι διεθνείς φιλικοί αγώνες είναι ενταγμένοι στο πλαίσιο του Δήμου Ευρώτα ως Αθλητική Πόλη των Σπορ – 2017 (EUROPEAN TOWN OF SPOR -2017).

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος