Αναβολή για 24/7 στις προσφυγές ποδοσφαιριστών κατά της ΑΕ Σπάρτη

Τετάρτη, 12 Ιούλιος 2017 10:10 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Αναβολή για 24/7 στις προσφυγές ποδοσφαιριστών κατά της ΑΕ Σπάρτη

Στα γραφεία της ΕΠΟ βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (10/07) ο πρόεδρος της ΑΕ Σπάρτη Δ. Νικόλαρος, καθώς επρόκειτο να εκδικαστεί η εκδίκαση έξι προσφυγών κατά της ΠΑΕ Σπάρτη.

Όπως γράφει το footballleaguenews.gr, οι Κώστας Κοτσαρίδης, Αλέξανδρος Γκαλίτσιος και Αλέξανδρος Μουζακίτης παραιτήθηκαν των προσφυγών τους, αφού επετεύχθη συμφωνία με την ΠΑΕ. Ωστόσο, ο Νικόλαρος ζήτησε για δεύτερη φορά αναβολή, ώστε να εξοφλήσει τους Τάσο Παπαχρήστο, Μανώλη Ροβίθη και Δημήτρη Σιώπη. «Θέλω μία ακόμα αναβολή ως τη Δευτέρα κύριε πρόεδρε, είναι ηθικό το θέμα», είπε ο πρόεδρος της Σπάρτης, με τον πρόεδρο της έδρας, Βασίλη Ανδρόνικο να συναινεί, ώστε οι τρεις υποθέσεις να μετατεθούν για τις 24 Ιουλίου. «Θα τους έχω εξοφλήσει και τους τρεις. Το θέλω σαν χάρη, είναι ηθικό», σημείωσε ο Νικόλαρος και τόνισε: «Την Πέμπτη θα έχω ραντεβού με επιχειρηματία, θα πάρω λεφτά και θα τους πληρώσω».

Σύμφωνα με το footballleaguenews.gr, η νομική υπηρεσία του ΠΣΑΠ ήταν αντίθετη στη ν αναβολή και ανέφερε στην έδρα: «Στις 19 Ιουνίου ζήτησε χρόνο 20 ημέρες και είπε ότι 8 Ιουλίου θα είχε εξοφλήσει. Η προσφυγή του Παπαχρήστου είναι από τις 12 Μαΐου. Δεν θα ήταν πιο ηθικό να τους έχετε εξοφλήσει όλους. Δίναμε τα χέρια και μου λέγατε ότι 8 Ιουλίου θα έχετε εξοφλήσει;». Πρότεινε, μάλιστα, να δώσει προθεσμία ως την Παρασκευή (14/07), αλλά ο Ανδρόνικος είπε: «Να δώσουμε αναβολή να τελειώνουμε;». «Τα παιδιά δεν συναινούν. Θεωρούν ότι κοροϊδεύονται», επανέλαβε η νομική υπηρεσία του ΠΣΑΠ, αλλά εν τέλει οι τρεις υποθέσεις πήραν αναβολή για τις 24 Ιουλίου.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti