Επίσημη «πρώτη» για τον Αστέρα Βλαχιώτη (ΦΩΤΟ)

Ενόψει του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής

Τρίτη, 25 Ιούλιος 2017 16:02 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Επίσημη «πρώτη» για τον Αστέρα Βλαχιώτη (ΦΩΤΟ)

Επίσημη έναρξη της προετοιμασίας του Αστέρα Βλαχιώτη πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 24/7 στο Δημοτικό Στάδιο Βλαχιώτη. Η πρεμιέρα περιελάμβανε αγιασμό, παρουσίαση των 19 παικτών και αναγνωριστική προπόνηση, υπό τις οδηγίες του προπονητή Μίκι Τσίρκοβιτς και του γυμναστή Θεόδωρου Γκάτζιου.

Παρόντα ήταν τα μέλη της διοίκησης του Αστέρα Βλαχιώτη και ο γενικός αρχηγός Κώστας Ζάχος, ο οποίος στο μήνυμα προς τους φιλάθλους ζήτησε ένθερμη συμπαράσταση και στήριξη της ομάδας μέσα σε αθλητικά πλαίσια, ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι που έχουν χαραχθεί από το μεγαλομέτοχο Δημήτρη Μανιατάκο, τον προπονητή Μίκι Τσίρκοβιτς και τη διοίκηση. «Το σύνθημα μας είναι: Όλοι μαζί για τον Αστέρα της Γ’ Εθνικής. Με εμπιστοσύνη στους παίκτες μας και στο προπονητικό team θα πετύχουμε τους στόχους μας» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Οι παίκτες που συνθέτουν το ρόστερ της φετινής ομάδας του Αστέρα Βλαχιώτη είναι οι εξής: Μπριλάκης Χάρης, Γαρόζης Κώστας, Χρήστου Γιάννης, Τσουκαλάς Σωκράτης, Τσιμικλής Παναγιώτης, Λεϊμονίτης Σπύρος, Σταμογιάννος Παναγιώτης, Κατσικάς Χρήστος, Μπέμπης Σάκης, Μαναρίτσας Τάσος, Ίλιεφ Μπογιάν, Κόντης Γιάννης, Μικελάτος Δημήτρης, Βλάχος Περικλής, Σαρίδης Νίκος, Κολιάκος Κυριάκος, Λιναρδάκος Δημήτρης, Χελιώτης Κώστας, Στέφανος Μπάροβιτς.


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάντε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti