Παρελθόν απο την ΑΕ Σπάρτη ο προπονητής Απ. Τερζής!

Κοντά σε συμφωνία με νέο τεχνικό βρίσκεται η ομάδα

Κυριακή, 30 Ιούλιος 2017 14:24 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Παρελθόν απο την ΑΕ Σπάρτη ο προπονητής Απ. Τερζής!

Παρελθόν πριν καν -ουσιαστικά- αποτελέσει παρόν για την ΑΕ Σπάρτη ο προπονητής Απόστολος Τερζής, ο οποίος τελικά δεν αφίχθη ποτέ στην πρωτεύουσα της Λακωνίας.

Ο Απόστολος Τερζής ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Σπάρτης στις 20 Ιουνίου, ωστόσο σχεδόν έναν μήνα μετά, ανακοινώθηκε η λύση της συνεργασίας, χωρίς να έχει προπονήσει καν την ομάδα.

Ο 46χρονος προπονητής δεν ήρθε στη λακωνική πρωτεύουσα, καθώς παρακολουθούσε σεμινάρια για το δίπλωμα UEFA A' και η ΑΕ αποφάσισε να μην συνεχίσει τη συνεργασία μαζί του.

Η ανακοίνωση της ομάδας έχει ως εξής; 

"Η ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ ΠΑΕ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον Τόλη Τερζή για προσωπικούς λόγους του ιδίου".

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του "Λακωνικού Τύπου" η διοίκηση της ΑΕ Σπάρτη βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις και κοντά σε συμφωνία με προπονητή-έκπληξη και επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται ακόμη και μέσα στις επόμενες ώρες.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάντε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών!

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος