Αναχώρησε για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ο Αστέρας Βλαχιώτη (ΦΩΤΟ)

Δευτέρα, 31 Ιούλιος 2017 13:31 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Αναχώρησε για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ο Αστέρας Βλαχιώτη (ΦΩΤΟ)

Αναχώρησε την Κυριακή 30/7, η ομάδα του Αστέρα Βλαχιώτη για το προπονητικό κέντρο της Βασιλίτσας Γρεβενών, όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας. Αναμένεται να ετοιμαστούν οι παίκτες από πλευράς φυσικής κατάστασης και να δοκιμαστούν σχήματα και στρατηγικές για ένα ανταγωνιστικό σύνολο εν όψει του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής.

Ευχαριστήριο
στο Δ. Ευρώτα

Με ανακοίνωσή του ο Αστέρας Βλαχιώτη απευθύνει θερμές ευχαριστίες στο δήμαρχο Ευρώτα Γιάννη Γρυπιώτη και το Δημοτικό Συμβούλιο για τις ενέργειες που ανέλαβαν, ώστε το Δημοτικό Στάδιο Βλαχιώτη να αποκτήσει τις προϋποθέσεις διεξαγωγής αγώνων Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Το Δ.Σ του ΑΣΤΕΡΑ Βλαχιώτη θέλει να ευχαριστήσει τον Δήμαρχο κ. Γιάννη Γρυπιώτη και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ευρώτα για την πρωτοβουλία τους να αποκτήσει το Δημοτικό Στάδιο Βλαχιώτη όρους καταλληλότητας διεξαγωγής αγώνων Γ΄ Εθνικής.

Θεωρούμε βέβαιο ότι οι διαδικασίες θα προχωρήσουν με τους ταχύτερους ρυθμούς, ώστε ο ΑΣΤΕΡΑΣ Βλαχιώτη που εκπροσωπεί τον Δήμο Ευρώτα και την Λακωνία στην Γ' Εθνική να παίζει στην φυσική του έδρα το Δημοτικό Στάδιο της Πόλης μας.

''ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΤΗΣ Γ' ΕΘΝΙΚΗΣ''»

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος