Τα είπαν για ΑΕ Σπάρτη και λακωνικό ποδόσφαιρο Χρήστου και Καρράς!

Τρίτη, 22 Αύγουστος 2017 18:18 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Τα είπαν για ΑΕ Σπάρτη και λακωνικό ποδόσφαιρο Χρήστου και Καρράς!

Συνάντηση στην Πάτρα είχαν σήμερα Τρίτη (22/8) ο φετινός υποστηρικτής της ΑΕ Σπάρτη, Χρήστος Χρήστου και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λακωνίας, Τάκης Καρράς, όπου είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για το μέλλον της ΑΕ Σπάρτη και γενικότερα του λακωνικού ποδοσφαίρου.

Οι δύο άνδρες έθεσαν όλα τα θέματα επί τάπητος και ανανέωσαν το ραντεβού τους για μια πιο εποικοδομητική κουβέντα στο άμεσο μέλλον. Σύμφωνα με πληροφορίες του «Λακωνικού Τύπου» υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο συνεργασίας του Χρ. Χρήστου με την ΕΠΣ Λακωνίας, με τη μορφή χορηγίας από τις εταιρείες του πρώτου προς την τοπική Ένωση.

Όπως πληροφορείται ο «Λακωνικός Τύπος», το κλίμα του τετ-α-τετ Χρήστου-Καρρά ήταν άκρως φιλικό και ο πρόεδρος της ΕΠΣ εκδήλωσε τη στήριξη του τόσο στον υποστηρικτή της ομάδας, όσο και στον πρόεδρο Δ. Νικόλαρο, καθώς ο Τ. Καρράς φαίνεται ότι βλέπει με πολύ καλό «μάτι» το φετινό εγχείρημα στην ΑΕ Σπάρτη…

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάντε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών!

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος