«Πρώτη» με πολλά όνειρα για τα κορίτσια βόλεϊ του Σπαρτιατικού! (ΦΩΤΟ)

Ξεκίνησε η προετοιμασία ενόψει Β’ Εθνικής Κατηγορίας

Πέμπτη, 31 Αύγουστος 2017 15:25 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Πρώτη» με πολλά όνειρα για τα κορίτσια βόλεϊ του Σπαρτιατικού! (ΦΩΤΟ)

Τη Δευτέρα (28/8) ξεκίνησε η προετοιμασία του γυναικείου τμήματος βόλεϊ του Σπαρτιατικού ΓΣ, ενόψει της παρθενικής συμμετοχής του συλλόγου στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Κατηγορίας, μετά από την περυσινή ξέφρενη πορεία που έφερε την άνοδο.

Στις προπονήσεις μετέχουν όλες σχεδόν οι αθλήτριες του συλλόγου -πλην ελαχίστων απουσιών- που θα προσαρτηθούν στην ομάδα τις επόμενες ημέρες, καθώς και αθλήτριες από τα αναπτυξιακά τμήματα του Σπαρτιατικού. Ο προπονητής της ομάδας κ. Μιχάλης Κωνσταντόπουλος και ο βοηθός κ. Κώστας Σταυρόπουλος, που πέρυσι οδήγησαν με μαεστρία το Σπαρτιατικό στη Β’ Εθνική, ξεκίνησαν την προετοιμασία με ασκήσεις ενδυνάμωσης και ομιλία προς τις αθλήτριες στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης.

Το «παρών» εκ μέρους της διοίκησης του συλλόγου έδωσαν ο πρόεδρος του Σπαρτιατικού κ. Σπύρος  Παυλάκος, οι έφοροι των τμημάτων βόλεϊ-μπάσκετ-ποδηλασίας, κκ Τρουγκάκος,  Πατσιλίβας και Πριστούρης καθώς και η κ. Μαυρόγιαννη απο το τμήμα στίβου. Όλοι ευχήθηκαν για τη νέα σεζόν στις αθλήτριες και καλωσόρισαν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, τη Ναταλία Δημητριάδη, πρωταθλήτρια Α2΄ Κατηγορίας  την περσινή σεζόν με την ομάδα της ΑΣΠ Κόρινθος (και άνοδος στην Α1΄ Κατηγορία), καθώς και τη Σπαρτιάτισσα  Βούλα Σάλαρη, η οποία επέστρεψε στο Σπαρτιατικό απο τη Γαλήνη.

Dimitriadi
Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Σπαρτιατικού Νατ. Δημητριάδη

Ο «Λακωνικός Τύπος» βρέθηκε στην «πρώτη» του Σπαρτιατικού και σας μεταφέρει αποκλειστικά στιγμιότυπα!

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάντε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών!

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti