Έναρξη προπονήσεων και εγγραφών στον Παλαιστικό Σπάρτης

Πέμπτη, 07 Σεπτέμβριος 2017 13:59 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Έναρξη προπονήσεων και εγγραφών στον Παλαιστικό Σπάρτης

Ξεκίνησαν από την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου οι προπονήσεις του Παλαιστικού Συλλόγου Σπάρτης, στο κλειστό Γυμναστήριο του 2ου Γυμνασίου Σπάρτης.

Αθλητές και γονείς μαζί με τους υπεύθυνους του συλλόγου και το προπονητικό τιμ συναντήθηκαν και δόθηκε ή έναρξη για την νέα σεζόν που αναμένεται να είναι συναρπαστική.

Ξεκίνησαν παράλληλα και οι εγγραφές για αγόρια και κορίτσια στον Παλαιστικό Σύλλογο Σπάρτης για τους νέους αθλητές/αθλήτριες, ενώ θα υπάρξουν τμήματα αρχαρίων, προχωρημένων και μεγάλων.

Επίσης, ο Παλαιστικός Σύλλογος Σπάρτης έχει συμμετοχή και στα δυο στιλ ελληνορωμαϊκή και ελευθέρα.

Οι προπονήσεις για τον Σεπτέμβριο ορίστηκαν σε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή 6-7 για τους μικρούς και αρχάριους και 6-8 για τους προχωρημένους αθλητές και μεγάλους.

Φέτος ο Παλαιστικός Σπάρτης έχει θέσει ως στόχο να μπορέσει να στελεχώσει με αθλητές και αθλήτριες σε όλες τις κατηγορίες και να έχει δυναμική συμμετοχή στους αγώνες παμπαίδων, παίδων εφήβων και αντρών ενώ παράλληλα μαζική θα είναι και η συμμετοχή στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα.

«Σας περιμένουμε να συμμετάσχετε στον Παλαιστικό Σύλλογο Σπάρτης και να μάθουν τα παιδιά τα μυστικά του αθλήματος. Ευχόμαστε σε όλους τους Αθλητές μας καλή προπονητική και αγωνιστική σεζόν» αναφέρει ο Παλαιστικός Σπάρτης.


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος