Έναρξη ακαδημιών της Άμιλλας Αγ. Ιωάννη

Τετάρτη, 13 Σεπτέμβριος 2017 16:39 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Έναρξη ακαδημιών της Άμιλλας Αγ. Ιωάννη

Ο  ΑΣ Αγίου Ιωάννου  «η Άμιλλα», πιστεύοντας στον αθλητισμό και στο ποδόσφαιρο  ως μέσο υγιούς ενασχόλησης για μικρούς και μεγάλους, συνεχίζει και φέτος τα τμήματα των ακαδημιών της.

Αν αγαπάς το ποδόσφαιρο, αν θέλεις να μάθεις να αγωνίζεσαι ως μέλος μίας ομάδας,  αν θέλεις να βάζεις στόχους και να πετυχαίνεις… γκολ, τότε έλα στις ακαδημίες της “Αμιλλας”. Γιατί ο αθλητισμός διαμορφώνει χαρακτήρες!» αναφέρει στο κάλεσμά του ο σύλλογος.

Η «Άμιλλα» λειτουργεί αγωνιστικά τμήματα νέων προπαίδων, junior και bambini σε γήπεδα 11x11 και 7x7. Δεκτά γίνονται παιδιά ηλικίας από 5 έως 14 ετών.

Προπονητές ακαδημιών είναι: Ηλιόπουλος Χρήστος (τελειόφοιτος ΣΕΦΑΑ –διπλωματούχος UEFA B – τηλ. 6976877016), Στέφανος Ρασσιάς (τελειόφοιτος ΣΕΦΑΑ ειδικότητα ποδόσφαιρο) και Γιάννης Στυλιανάκος (φυσιοθεραπευτής)

Υπεύθυνος ακαδημιών ΔΣ είναι ο Καρούνος Ευθύμιος (6948665111).

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος