Σκοπευτικός Γυθείου: Επίλογος με επιτυχίες στη Μαλακάσα (ΦΩΤΟ)

Δύο μετάλλια και άνοδος αθλητή από τη Β’ στην Α’ κατηγορία

Παρασκευή, 22 Σεπτέμβριος 2017 08:45 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Σκοπευτικός Γυθείου: Επίλογος με επιτυχίες στη Μαλακάσα (ΦΩΤΟ)

Επιτυχημένη ήταν η συμμετοχή του Αθλητικού Σκοπευτικού Ομίλου Γυθείου στον τελευταίο αγώνα TRAP για την φετινή σκοπευτική σεζόν, στο σκοπευτήριο της Μαλακάσας (9-10/9), καθώς και οι τρεις συμμετέχοντες του συλλόγου κατάφεραν σημαντικά αποτελέσματα.

Αναλυτικά:
- Ο Ανάργυρος Τζινάκος με 109/125 δίσκους και ύστερα από την διαδικασία του μπαράζ κατέκτησε την πρώτη θέση στην Α1′-Α’ κατηγορία.
- Ο Παναγιώτης Ανδρεάκος με 107/125 δίσκους και ύστερα από την διαδικασία του μπαράζ κατέκτησε την δεύτερη θέση στη Β’ κατηγορία.
- Ο Πέτρος Κατσιβέλης με 109/125 δίσκους κατάφερε να μπει στη διαδικασία του μπαράζ και να τερματίσει τέταρτος στη Β’ κατηγορία, αλλά εκτός αυτού, κατάφερε να ανέβει στην Α’ κατηγορία στην οποία θα αγωνίζεται από την επόμενη σεζόν.

Σημειώνεται ότι την επόμενη αγωνιστική περίοδο ο Αθλητικός Σκοπευτικός Όμιλος Γυθείου  θα διαθέτει δύο αθλητές στη Α1′ κατηγορία (Τζινάκος Α. και Ανδρεάκος Π.) και έναν αθλητή στην Α’ κατηγορία (Κατσιβέλης Π.), γεγονός που δείχνει πόσο ανταγωνιστικός είναι πλέον ο σύλλογος του Γυθείου.


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

lakonikos.gr diakopes

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος