Φιλική νίκη της ΑΕ Σπάρτη επί της Παναχαϊκής με 1-0 (VIDEO)

Δευτέρα, 09 Οκτώβριος 2017 13:31 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Φιλική νίκη της ΑΕ Σπάρτη επί της Παναχαϊκής με 1-0 (VIDEO)

Καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η ΑΕ Σπάρτη κόντρα στην Παναχαϊκή, της οποίας επικράτησε με 1-0, σε αγώνα που διεξήχθη την Κυριακή (8/10) στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης.

Με τέρμα του Μπέλη στο 47′, η ομάδα του Παναγιώτη Τζαναβάρα νίκησε στο φιλικό της Κυριακής (8/10) την Παναχαϊκή κι έδειξε ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο, λίγες μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

ΑΕ Σπάρτη (Π. Τζαναβάρας): Μακρυωνίτης (46' Γιακουμής), Κατσίκης (60' Σάββα), Νιάρος (88' Παναγιωτόπουλος), Μπέλης (75' Παναγιώτου), Ζουλιώτης (80' Γραικός), Γουόρντεν, Τριανταφυλλάκος, Μπαρέττας (82' Κωστάκης), Μπάγκας, Βοσνακίδης, Φουρτάδο (46' Ράνος).
Παναχαϊκή (Σ. Οφρυδόπουλος): Βρονταράς, Πολίμος, Μπουτζίκος, Μακρυδημήτρης, Μπιτσάκος, Φουρλάνος, Φωτάκης, Γκίνο, Ελευθεριάδης, Στεργίδης, Μωραΐτης (46΄ Αποστολόπουλος).

Video: krokees.gr

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti