Πανγυθεατικός: Η γυναικεία ομάδα έτοιμη να εκπροσωπήσει το Γύθειο στην Γ’ Εθνική!

Τρίτη, 17 Οκτώβριος 2017 14:10 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Πανγυθεατικός: Η γυναικεία ομάδα έτοιμη να εκπροσωπήσει το Γύθειο στην Γ’ Εθνική!

Η γυναικεία ομάδα του Πανγυθεατικού ΓΣ είναι έτοιμη να εκπροσωπήσει την πόλη του Γυθείου στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας 2017-2018. Η σκληρή προετοιμασία και η σχολαστική οργάνωση της Διοίκησης και του προπονητή Χαρίλαου Τζανετάκου έχουν σαν αποτέλεσμα τη δημιουργία για πρώτη φορά στην αθλητική ιστορία της πόλης γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου. Με κορίτσια χωρίς προηγούμενη εμπειρία σε αγωνιστικούς χώρους και με ελάχιστες ποδοσφαιρικές γνώσεις, η ομάδα ετοιμάστηκε και αναμένει τη συγκρότηση των ομίλων της Γ’ εθνικής κατηγορίας.

Στο πρώτο επίσημο φιλικό του Πανγυθεατικού ΓΣ αντίπαλος, αλλά και συμπαραστάτης, τέθηκε η γειτονική και έμπειρη ομάδα των Καρυάτιδων Σπάρτης σε αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο νέο Δημοτικό στάδιο Γυθείου.

Ο Πανγυθεατικός ΓΣ ως ο ιστορικότερος σύλλογος του Νομού Λακωνίας με ημερομηνία ίδρυσης το 1901, πλέον χαίρεται της ύπαρξης νέων κοριτσιών στο τμήμα ποδοσφαίρου και ευχαριστεί φυσικά τις κοπέλες γι αυτό, τους χορηγούς-επιχειρηματίες, αλλά και ολόκληρη την πόλη του Γυθείου για τη στήριξη.

Πηγή: isports.gr

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος