Εγκαινιάζεται το ανακαινισμένο δημοτικό γήπεδο Ασωπού

Mayfair_Club
Παρασκευή, 20 Οκτώβριος 2017 14:49 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εγκαινιάζεται το ανακαινισμένο δημοτικό γήπεδο Ασωπού

Εγκαινιάζεται την Κυριακή 22 Οκτωβρίου και ώρα 3:00 μμ, το ανακαινισμένο δημοτικό γήπεδο ποδοσφαίρου στον Ασωπό Δ. Μονεμβασίας.

Σύμφωνα με το monemvasianews.gr, με την τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα, αλλά και άλλες μικρές και λειτουργικές επεμβάσεις, το γήπεδο είναι έτοιμο να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην τοπική και όχι μόνο κοινωνία, καλύπτοντας με τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες του τόπου για ασφαλή και αποδοτική άθληση.

Ο δήμαρχος Μονεμβασίας κ. Ηρακλής Τριχείλης, μιλώντας στο monemvasianews.gr, εξέφρασε την ελπίδα ότι το νέο ανακαινισμένο γήπεδο Ασωπού θα προσελκύσει περισσότερους νέους, τους οποίους προέτρεψε να ασχοληθούν με τον αθλητισμό, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Ο αθλητισμός ασκεί όχι μόνο το σώμα αλλά και το πνεύμα, μια και τα ομαδικά παιχνίδια αναδύουν αρετές, διαμορφώνουν συνειδήσεις και με αυτό τον τρόπο πλάθουν καλύτερους ανθρώπους».


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος