Βράβευσε τους διακριθέντες αθλητές στίβου της Λακωνίας ο Σπαρτιατικός (ΦΩΤΟ)

Τετάρτη, 08 Νοέμβριος 2017 09:52 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Βράβευσε τους διακριθέντες αθλητές στίβου της Λακωνίας ο Σπαρτιατικός (ΦΩΤΟ)

Τους αθλητές και αθλήτριες στίβου όλων των σωματείων της Λακωνίας, που διακρίθηκαν τη φετινή χρονιά στα Πανελλήνια πρωταθλήματα, βράβευσε σε ειδική εκδήλωση ο Σπαρτιατικός ΓΣ.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 4 Νοεμβρίου στην αίθουσα του Πνευματικού  Κέντρου «Γεώργιος & Χρυσαυγή Σαϊνοπούλου» στον πεζόδρομο Κλεομβρότου τη Σπάρτης.

Το «παρών», μεταξύ άλλων, έδωσε σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο και οι εκπρόσωποι όλων των τμημάτων του Σπαρτιατικού, καθώς και εκπρόσωποι τοπικών φορέων και συλλόγων.


Ε
νημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος