Ευχαριστήριο του Αστέρα Βλαχιώτη στο Δήμο Μονεμβασίας

Για την παραχώρηση του Δημ. Σταδίου Μολάων

Κυριακή, 12 Νοέμβριος 2017 15:20 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ευχαριστήριο του Αστέρα Βλαχιώτη στο Δήμο Μονεμβασίας

Ευχαριστήρια ανακοίνωση με αποδέκτη το Δήμο Μονεμβασίας, για την παραχώρηση του Δημοτικού Σταδίου Μολάων, εξέδωσε ο Αστέρας Βλαχιώτη.

Αναλυτικά:

«Ο Αστέρας Βλαχιώτη θέλει να ευχαριστήσει τον Δήμο Μονεμβάσιας για την φιλοξενία του στο Δημοτικό Στάδιο Μολάων. Μετά την απόκτηση της άδειας καταλληλότητας στο Δημοτικό Στάδιο Μολάων η Ομάδα μας θα αγωνίζεται ως γηπεδούχος.

Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο κ. Ηρακλή Τριχείλη, την Πρόεδρο του Ν.Π κ. Παναγιώτα Αλειφέρη, τον εντεταλμένο σύμβουλο κ. Γιάννη Κολιάκο, τους Αντιδημάρχους, τον Πρόεδρο και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μονεμβάσιας.

Ευχαριστούμε τον Μολαϊκό και το Α.Τ Μολάων για την συμβολή τους στην προσπάθεια του Αστέρα Βλαχιώτη στο Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Τέλος ευχαριστούμε και τον Δήμο μας (Ευρώτα) για τον συντονισμό και την συνεργασία αυτής της προσπάθειας».

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti