Έτοιμο το «νέο» δημοτικό γήπεδο Δαφνίου (ΦΩΤΟ)

Mayfair_Club
Τετάρτη, 10 Ιανουάριος 2018 19:41 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Έτοιμο το «νέο» δημοτικό γήπεδο Δαφνίου (ΦΩΤΟ)

Παραδίδεται σε λίγες ημέρες στον ΑΟ Δαφνίου και στην νεολαία του χωριού, το δημοτικό γήπεδο Δαφνίου.

Όπως αναφέρει ο Ηλίας Παναγιωτακάκος «χρειάζονται ακόμα εργασίες στα αποδυτήρια και τους πάγκους και θα γίνουν άμεσα.Ο ΑΟ Δαφνίου επιστρέφει στην φυσική του έδρα και είναι βέβαιο ότι θα έχει σημαντικές επιτυχίες.

Μαζί με την οφειλόμενη συγνώμη για την μεγάλη καθυστέρηση στην αποκατάσταση αυτού του γηπέδου, εύχομαι από καρδιάς να αποτελέσει το κέντρο της νεολαίας του Δαφνίου που το αξίζει!»

Τέλος, ο κ. Παναγιωτατκάκος εξηγεί ότι «απομένει πλέον το γήπεδο των Κροκεών.  Πιστεύω με συντονισμένες ενέργειες θα πεισθεί ο ιδιοκτήτης το κτήματος να παραχωρήσει τα 900 τ.μ για να συνεχιστούν οι εργασίες αποκατάστασης και αυτού του γηπέδου για τον ΑΟ Κροκεών και την νεολαία του χωριού».


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος