Αγώνες επίδειξης Taekwon-do και ελεύθερη προπόνηση στη Σπάρτη

Με τον master εκπαιδευτή (8 DAN) Αγγ. Σολδάτο

Παρασκευή, 23 Φεβρουάριος 2018 15:12 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Αγώνες επίδειξης Taekwon-do και ελεύθερη προπόνηση στη Σπάρτη

Αγώνες επίδειξης Taekwon-do θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο (24/2) και ώρα 5:00 μμ-8:00 μμ στον πολυχώρο “Sparta Arena” (2ο χλμ. ΕΟ Σπάρτης-Γυθείου, παραπλεύρως Διοικητηρίου Λακωνίας). Οι αγώνες θα διεξαχθούν υπό την επίβλεψη και καθοδήγηση του διακεκριμένου master εκπαιδευτή Άγγελου Σολδάτου (8 DAN).

Επίσης, την Κυριακή (25/2) και ώρα 11:00 πμ – 12:30΄ πμ, στο “Sparta Arena” θα διεξαχθεί δωρεάν προπόνηση και εκμάθηση τεχνικών Taekwon-do από τον Άγγελο Σολδάτο για οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο.

Στους αγώνες μπορούν να συμμετάσχουν νεαροί αθλητές, ηλικίας από 5 έως 17 ετών, ενώ ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή 55 παιδιά από τη Σπάρτη, ενώ θα λάβουν μέρος και αρκετοί αθλητές από διάφορα μέρη της Ελλάδας.

Διοργανωτές είναι ο Αθλητικός Σύλλογος Σπάρτης «Τριακόσιοι» και ο εκπαιδευτής (instructor), Λεωνίδας Ραπατσουλέας (IV Degree). Σημαντική συμβολή στο διοργανωτικό  σκέλος θα έχουν και εθελοντές φοιτητές από τα τμήματα Νοσηλευτικής και Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

 Taekwondo στο Sparti Arena

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti