Κατέκτησε το Κύπελλο Λακωνίας ο Ολυμπιακός Γυθείου (ΦΩΤΟ)

Επικράτησε του Ατρομήτου Συκεάς με 2-1 στον μεγάλο τελικό

Πέμπτη, 22 Μάρτιος 2018 14:20 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Κατέκτησε το Κύπελλο Λακωνίας ο Ολυμπιακός Γυθείου (ΦΩΤΟ)

Κυπελλούχος Λακωνίας για την περίοδο 2017-18 αναδείχθηκε ο Ολυμπιακός Γυθείου, καθώς επικράτησε στον τελικό του Ατρομήτου Συκέας με σκορ 2-1, σε αγώνα που διεξήχθη την Τετάρτη 21/3 στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης.  

Οι «ερυθρόλευκοι» του Γυθείου ήταν ανώτεροι από τους αντιπάλους τους και είχαν τις καλύτερες ευκαιρίες της αναμέτρησης. Η πρώτη ευκαιρία της αναμέτρησης ανήκε στον Ατρόμητο, με τον Μεσίνι να πλασάρει μέσα από την περιοχή αλλά να μην βρίσκει στόχο. Ο Καζαντζής στο 29΄ είχε πολύ μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ, αφού πρόλαβε την έξοδο του Ρουσιαμάνη, αλλά αστόχησε.  Πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, η ομάδα του Γυθείου είχε άλλες δυο καλές στιγμές με τον Πλεμμένο.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός Γυθείου μπήκε επιθετικά, έχασε ευκαιρίες με Τσίκαρη, Πλεμμένο και πέτυχε τα δύο γκολ, «σφραγίζοντας» την κατάκτηση του Κυπέλλου.  Ο Στέφανος Ρασσιάς άνοιξε το σκορ στο 54ο λεπτό και ο Λιγνός διπλασίασε το προβάδισμα του Ολυμπιακού στο 74o λεπτό.  Ο Αλέξης Κουτρουλάκης μείωσε για τον Ατρόμητο στο 76ο λεπτό διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

Με τη λήξη της αναμέτρησης, όλοι οι άνθρωποι της ομάδας αποθέωσαν τον πρόεδρο της ομάδας, Μάκη Αγγελόπουλο, για την προσφορά του στο σύλλογο του Γυθείου, ενώ όπως έχει γνωστοποιήσει ο ίδιος, αυτή θα είναι η τελευταία του χρονιά στο ποδόσφαιρο.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Νίκος Ανούσος με βοηθούς τους Γιώργο Παλαμίδα και Γιώργο Σταματάκο.

Γκολ: Ρασσιάς-Ολυμπιακός Γυθ. (54΄), Λιγνός – Ολυμπιακός Γυθ. (80΄), Κουτρουλάκης Αλ. – Ατρόμητος Συκέας (82΄)

Ατρόμητος Συκέας: Ρουσιαμάνης, Αναστασάκης, Κουτρουλάκης Γ., Μεσίνι, Κότσαλης (46′ Σαργκάνης), Καράμπελας, Κουτρουλάκης Αλ., Τρίψας, Ρουμπής (64′ Ελμαζάϊ), Κοντάκος,  Ντορίν.
Ολυμπιακός Γυθείου: Βαν Ντε Γιούχε, Tσίκαρης, Αναστασάκος, Έρικ Βαν ντε Γιούχε (69′ Καρνιάτης), Λυμπερόπουλος (62′ Τσακωνάκος), Λιβάνης, Ρασσιάς, Σπυρόπουλος,  Πλεμμένος, Λιγνός, Καζαντζής (85′ Εμμανουηλίδης).

Με πληροφορίες-φωτο από isports.gr, Κ. Κολοκοτρώνη (φωτο)

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti