Η αναβάθμιση του αθλητισμού στη Σπάρτη στο τετ-α-τετ Τζανετέα-ΔΣ Σπαρτιατικού

Mayfair_Club
Τρίτη, 17 Απρίλιος 2018 15:27 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Η αναβάθμιση του αθλητισμού στη Σπάρτη στο τετ-α-τετ Τζανετέα-ΔΣ Σπαρτιατικού

Συνάντηση μεταξύ της αντιπεριφερειάρχη Αδαμαντίας Τζανετέα και του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Σπαρτιατικού Γυμναστικού Συλλόγου πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 16 Απριλίου στο Διοικητήριο Λακωνίας.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης έγινε ανταλλαγή απόψεων για τον αθλητισμό και τις ανάγκες αναβάθμισης των αθλητικών εγκαταστάσεων της περιοχής, καθώς επίσης και για τις δυνατότητες αξιοποίησης του οικοπέδου ιδιοκτησίας του Σπαρτιατικού (Μανουσάκειο κληροδότημα), προς όφελος των αθλούμενων της Σπάρτης.

Η συνάντηση έγινε σε εξαιρετικό κλίμα κι ένα από τα βασικά συμπεράσματα ήταν η αναγκαιότητα μιας ευρείας σύσκεψης αυτοδιοικητικών και αθλητικών παραγόντων, προκειμένου να δημιουργηθεί ένας συνολικός αθλητικός σχεδιασμός, προς όφελος των πολιτών.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος