Βοήθεια από Καναδά για τη σωτηρία της ΑΕ Σπάρτη

Mayfair_Club
Τρίτη, 17 Απρίλιος 2018 16:39 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Βοήθεια από Καναδά για τη σωτηρία της ΑΕ Σπάρτη

«Φως» αχνοφαίνεται στο «τούνελ» των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η ΑΕ Σπάρτη. Οι συσσωρευμένες δυσκολίες που απειλούν τη βιωσιμότητα της «Μπάρτσα» φαίνεται ότι  έχουν προκαλέσει την κινητοποίηση Λακώνων ομογενών που κατοικούν στον Καναδά.

Σύμφωνα με το sdna.gr και όπως ανέφερε ο πρόεδρος της Σπάρτης, Δ. Νικόλαρος μιλώντας στην εκπομπή «Σπορ στο Ιόνιαν», ο ιδιοκτήτης εστιατορίων στη χώρα της βόρειας Αμερικής, Κανέλλος Φουντούκης, φέρεται να είναι μεταξύ των Ελλήνων που έχουν εκφράσει την επιθυμία οικονομικής συνδρομής στη Σπάρτη.

Μάλιστα, στον πρόεδρο των Λακώνων έχει προταθεί να ταξιδέψει στον Καναδά για συνάντηση με εκείνους που προτίθενται να ενισχύσουν την ομάδα, ευελπιστώντας ότι θα υπάρχουν σημαντικές εξελίξεις που θα δώσουν λύσεις στο αδιέξοδο.


Ε
νημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος