Στην Τρίπολη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας Μοτοσυκλετών 2018

Mayfair_Club

Από 27 έως 29 Απριλίου

Παρασκευή, 20 Απρίλιος 2018 14:26 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Στην Τρίπολη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας Μοτοσυκλετών 2018

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μοτοσυκλετών 2018 διοργανώνει στο Στρατιωτικό Αεροδρόμιο Τρίπολης η Αθλητική Μοτοσυκλετιστική Ομοσπονδία Ελλάδος , στις 27, 28 και 29 Απριλίου 2018.

Ο αγώνας θα προσμετρήσει στα Πρωταθλήματα αγώνων ταχύτητας μοτοσυκλέτας της ΑΜΟΤΟΕ για το 2018 και διεξάγεται σύμφωνα με τους όρους της αντίστοιχης προκήρυξης.

Ο αγώνας θα γίνει σύμφωνα με τις διατάξεις: α. του Γενικού Κανονισμού Ταχύτητας 2018, β. του Τεχνικού Κανονισμού Ταχύτητας 2018, γ. της Προκήρυξης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος 2018, δ. του παρόντος Ειδικού Κανονισμού, ε. του Ν 2725/99 όπως ισχύει και στ. πληροφοριακών δελτίων που τυχόν εκδοθούν.

Η διάρκεια των αγώνων ορίζεται ως εξής:

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ                                                                                                                     

ΓΥΡΟΙ                  

ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ ΑΡ. ΓΥΡΩΝ (2/3)

ΝΕΩΝ       

15

10

ΟΡΕΝ

22

15

RACING-SS 300

26

17

SUPERSPORT

26

17

SUPERBIKES

28

19

Δηλώσεις συμμετοχής
Για να λάβει μέρος κάποιος στον αγώνα πρέπει να δηλωθεί από το σωματείο του μέσω του διαδικτυακού συστήματος της ΑΜΟΤΟΕ. Το παράβολο συμμετοχής των ελευθέρων δοκιμών ορίζεται στα 60 ευρώ και καταβάλλονται μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος της ΑΜΟΤΟΕ, ενώ το παράβολο συμμετοχής του αγώνα, για όλες τις κατηγορίες πλην της κατηγορίας ΝΕΩΝ, ορίζεται στα 150 ευρώ. Το παράβολο συμμετοχής για την κατηγορία ΝΕΩΝ, ορίζεται στα 80 ευρώ. Όλα τα παράβολα, καταβάλλονται μέσω του διαδικτυακού συστήματος.

Οι εκπρόθεσμες συμμετοχές δηλώνονται και αυτές μέσω του συστήματος της ΑΜΟΤΟΕ και επιβαρύνονται με 20 ευρώ. Η δεύτερη συμμετοχή επιβαρύνεται με 60 ευρώ και δηλώνεται στον τόπο διεξαγωγής του αγώνα. Αξίζει να σημειωθεί πως δεν γίνονται δεκτοί αθλητές, που δεν εμφανίζονται στο ηλεκτρονικό σύστημα της ΑΜΟΤΟΕ.

Έλεγχος εξακρίβωσης
Ο έλεγχος εξακρίβωσης θα διεξαχθεί την Παρασκευή 27 Απριλίου από τις 15:30 έως τις 19:30 με ελεύθερη προσέλευση και το Σάββατο 28 Απριλίου από 08:30 έως 10:30 ανά κατηγορία.

Σημειώνεται πως μοτοσυκλέτα η οποία δεν θα είναι σύμφωνη με τους κανονισμούς ή δεν περάσει τεχνικό έλεγχο αποκλείεται από τον αγώνα και δεν θα της επιτραπεί η είσοδος στην πίστα. Επισημαίνεται δε, πως οι αθλητές υποχρεούνται να παρουσιάζουν στον τεχνικό έφορο, εκτός της μοτοσυκλέτας, τη φόρμα, το κράνος και τις μπότες.

Ενημέρωση αναβατών
Η ενημέρωση των αναβατών θα γίνει το Σάββατο 28 Απριλίου στις 11:45 στο χώρο της γραμματείας. Η παρουσία των αγωνιζομένων είναι υποχρεωτική, καθώς θα παρθούν παρουσίες.

Προϋπόθεση συμμετοχής στον αγώνα
Οι αναβάτες θεωρείται ότι πραγματοποίησαν χρονομετρημένες δοκιμές, εφόσον έχουν συμπληρώσει τουλάχιστον 3 χρονομετρημένους γύρους στην κατηγορία.

Ως προϋπόθεση συμμετοχής στον τελικό αγώνα, ορίζεται ένας μέγιστος επιτρεπόμενος χρόνος, ο οποίος είναι ίσος με τον χρόνο του ταχύτερου αναβάτη σε κάθε ομάδα επαυξημένος κατά 10% για τις κατηγορίες SUPERSPORT-SUPERBIKES και 20% για τις κατηγορίες ΝΕΟΙ-RACING-ΟΡΕΝ-SS 300. Οι οδηγοί των πρωταθληματικών κατηγοριών που δεν επιτυγχάνουν, κατά τη διάρκεια των χρονομετρημένων δοκιμών, χρόνο εντός φίλτρων μεταφέρονται στη κατηγορία Open, εφόσον πληρούν τους κανονισμούς της Open.

Ειδικά για την κατηγορία ΟΡΕΝ για το 2018 ισχύουν τα εξής: Ο Αθλητής που κατά τις χρονομετρημένες δοκιμές της ΟΡΕΝ, επιτύχει χρόνο ίσο, η, μικρότερο του 107% του καλύτερου χρόνου, του πρώτου αθλητή, στην κατάταξη των αντίστοιχων χρονομετρημένων δοκιμών, των κατηγοριών SUPERSPORT και SUPERBIKE, ανάλογα με την κατηγορία της μοτοσυκλέτας που χρησιμοποιεί για την επίτευξη του χρόνου του, θα παίρνει μέρος στον αγώνα της αντίστοιχης κατηγορίας (SS, SBK), με θέση στην εκκίνηση, ανάλογη με τη σειρά χρόνων της αντίστοιχης κατηγορίας και δεν θα έχει δικαίωμα να αγωνιστεί στον αγώνα της κατηγορίας ΟΡΕΝ.

Πρόγραμμα

Λήξη εμπρόθεσμων εγγραφών: Πέμπτη 26/4 24:00
Λήξη εκπρόθεσμων εγγραφών: Παρασκευή 27/4 24:00
Έλεγχος εξακρίβωσης: Παρασκευή 27/4 15:30 - 19:30
Έλεγχος εξακρίβωσης: Σάββατο 28/4 08:30 - 10:30
Ενημέρωση αγωνιζομένων: Σάββατο 28/4 11:45
Έναρξη ελεύθερων δοκιμών Παρασκευής: Παρασκευή  27/4 14:00
Έναρξη ελεύθερων δοκιμών Σαββάτου: Σάββατο 28/4 10:00
Έναρξη χρονομετρημένων δοκιμών: Σάββατο 28/4 12:10
Warm Up: Κυριακή 29/4 09:00
Έναρξη αγώνων: Κυριακή 29/4 11:00
Απονομή: Αμέσως μετά το τέλος κάθε κατηγορίας. Οι αθλητές υποχρεούνται να παραστούν με την φόρμα και το κράνος τους. Σε αντίθετη περίπτωση επιβάλλεται χρηματικό πρόστιμο.


Ε
νημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος