
Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 12 Μαΐου ανοιχτή προπόνηση επί μέρους της διαδρομής του αγώνα «Ο Δρόμος των Γεφυριών» περίπου 5 χλμ. (από τα συνολικά 8,5 χλμ του αγώνα) με υπεύθυνο της διαδρομής τον προπονητή Γιάννη Δημόπουλο.
Οι αθλητές συγκεντρώθηκαν στην πλατεία του Καραβά από όπου δόθηκε η εκκίνηση δύο γκρουπ δυναμικότητας (αρχαρίων κι έμπειρων). Την προπόνηση κατέγραψε με το φωτογραφικό του φακό ο πρόεδρος της ΛΕΦΩΣ, Ηλίας Περγαντής.
Η προπόνηση άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις στους συμμετέχοντες αθλητές, βάζοντάς τους στο κλίμα του αγώνα που διοργανώνουν από κοινού ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καραβά και η Dimopoulos Coaching.
«Ο Δρόμος των Γεφυριών » θα διεξαχθεί την Κυριακή 3 Ιουνίου με εκκίνηση και τερματισμό την πλατεία του Καραβά.
Υπενθυμίζεται πως δηλώσεις συμμετοχής γίνονται σε αυτό το σύνδεσμο:
https://results.chronolog.gr/registration.aspx?h=f38e20e66187e82b3805a53c55021a3f
Μάθετε για το «Δρόμο των Γεφυριών» εδώ: http://www.e-karavas.gr/?p=a&i=129589
ΠΡΟΣΟΧΗ:
- οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά
- ΔΕΝ θα γίνονται δηλώσεις συμμετοχής την ημέρα του αγώνα!
Φωτογραφίες: Ηλίας Περγαντής
Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών