Ανακαινίζονται τα γραφεία του Σπαρτιατικού με χορηγίες Κουτράκου και Τριανταφυλλάκου (ΦΩΤΟ)

Mayfair_Club
Τρίτη, 22 Μάιος 2018 14:49 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ανακαινίζονται τα γραφεία του Σπαρτιατικού με χορηγίες Κουτράκου και Τριανταφυλλάκου (ΦΩΤΟ)

Με την ευγενική χορηγία δυο Λακώνων, του γνωστού ομογενή και πρώην πρόεδρου της Παλλακωνικής Ομοσπονδίας Αμερικής–Καναδά,  Κωνσταντίνου Κουτράκου, και του επιχειρηματία και παλιού αθλητή στίβου, Ηλία Τριανταφυλλάκου, έγιναν εργασίες ανακαίνισης στο χώρο των γραφείων του Σπαρτιατικού,  ενώ ξεκίνησε και η αντικατάσταση της επίπλωσης και του εξοπλισμού τους.

Με την ολοκλήρωση των εργασιών ο χώρος θα μπορεί να καλύψει τις διοικητικές και λειτουργικές ανάγκες του συλλόγου, «ξυπνώντας» παράλληλα ευχάριστες μνήμες παλαιών μελών της οικογένειάς του.

Το ΔΣ του Σπαρτιατικού ΓΣ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια τον κ. Κων/νο Κουτράκο και τον κ. Ηλία Τριανταφυλλάκο για την πολύτιμη προσφορά τους.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος