Η προκήρυξη του αγώνα δρόμου «Monemvasia Run Challenge»

Όλες οι λεπτομέρειες για τη συμμετοχή

Τρίτη, 18 Σεπτέμβριος 2018 15:00 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Η προκήρυξη του αγώνα δρόμου «Monemvasia Run Challenge»

Ο Δήμος Μονεμβασίας και το Νομικό Πρόσωπο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου, σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ περιφέρειας Πελοποννήσου διοργανώνει για πρώτη φορά τον αγώνα δρόμου με την επωνυμία “Monemvasia Run Challenge”, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 30/9/2018 στη Μονεμβάσια.

Ο αγώνας περιλαμβάνει παιδικό δρόμο από την Πύλη του Κάστρου μέχρι τον τερματισμό στην περιοχή της Πλάκας (1,5 χλμ), αγώνα δρόμου από την Πύλη του Κάστρου, μέσα στη Μονεμβάσια έως και τον τερματισμό στην περιοχή της πλάκας (3 χλμ) και μεγάλο αγώνα δρόμου με εκκίνηση από την Πύλη του Κάστρου, παραλιακή διαδρομή έως την περιοχή της Αγίας Παρασκευής και επιστροφή για τερματισμό στην περιοχή της Πλάκας (10 χλμ.).

Για τη διεξαγωγή των αγώνων δρόμου, θα εφαρμοστούν οι κανονισμοί της διεθνούς ομοσπονδίας Κλασικού Αθλητισμού (IAAF) και της AIMS.

Η χρονομέτρηση των αγώνων θα γίνει ηλεκτρονικά. Κατά την διάρκεια του τερματισμού, θα ανακοινωθούν άμεσα τα ανεπίσημα αποτελέσματα των αγώνων, ενώ την επόμενη ημέρα θα δημοσιευθούν τα επίσημα αποτελέσματα, αφού έχει ολοκληρωθεί και ο έλεγχος για τυχόν ενστάσεις από την τεχνική επιτροπή του αγώνα.

Μετά τον τερματισμό, οι επαγγελματίες συμμετέχοντες στο αγώνισμα των 10 χλμ. θα έχουν τη δυνατότητα μέτρησης του γαλακτικού οξέως στο αίμα τους δωρεάν στο μικροβιολογικό εργαστήριο της κ. Κικής Μπέλεση-Κακκάβα που βρίσκεται απέναντι από την περιοχή του τερματισμού.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας του αγώνα http://www.monemvasiarun.gr

Η προθεσμία δηλώσεων συμμετοχής για το δρόμο των 10 χλμ. και τον δρόμο των 3 και 1,5 χλμ. λήγει την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 24:00. Την ημέρα διεξαγωγής των αγώνων (Κυριακή 30/9/2018) οι διοργανωτές θα δεχθούν πολύ περιορισμένο αριθμό εγγραφών.

Το αντίτιμο συμμετοχής στους αγώνες είναι:
1. 10 χλμ.: 5 €
2. Δρόμος 3 χλμ 5€
3. Δρόμος 1 500 μ.: δωρεάν

Το κόστος συμμετοχής θα καταβληθεί με την παραλαβή του αριθμού συμμετοχής, το Σαββάτο 29/9/2018 και την Κυριακή 30/9/2018.

Σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν τον αγώνα θα δοθεί μετάλλιο και αναμνηστικό t-shirt.

Τα έσοδα των αγώνων που θα συγκεντρωθούν από τις συμμετοχές των δρομέων θα διατεθούν στο Δήμο Μονεμβάσιας για κοινωνικό σκοπό.

Η οργανωτική επιτροπή των αγώνων έχει εξασφαλίσει έκπτωση για τους συμμετέχοντες σε καταλύματα διαμονής καθώς και σε εστιατόρια της περιοχής.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον κ. Γιώργο Ζέριγγα στο τηλ 6981246161 (ώρες 18:00-20:00) ή να αποστέλλουν e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Επίσημη ιστοσελίδα: http://www.monemvasiarun.gr

Facebook: https://www.facebook.com/monemvasiarunchallenge/


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και 
όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα